Facebook
Twitter
In English

Kansainvälinen Olympiakomitea äänestää uudesta lajista 8.9.kongressissaan Buenos Airesissa. Squashin esittelyfilmi on katsottu YouTubessa lähes 140000 kertaa, mutta lisä ei olisi pahitteeksi. Jos et ole nähnyt filmiä, käy katsomassa se täältä.

Squash jatkoon
Squash on selvinnyt jatkoon pyrimyksessään päästä vuoden 2020 olympialaisiin. KOK:n hallitus valitsi kolme lajia salaisessa äänestyksessä ja kaksi muuta ovat paini ja baseball/softball. Lopullinen päätös tehdään KOK:n kongressissa Buenos Airesissa syyskuussa.
”Hallitus kuuli kahdeksan erinomaista esitystä kultakin kahdeksan hakijan kansainvälieltä liitolta Päätös ei ollut helppo, mutta mielestäni hallitus teki hyvän päätöksen valitessaan squashin, painin ja baseballin esitettäviksi Buenos Airesissa”, sanoi KOK:n puheenjohtaja Jacques Rogge.