Facebook
Twitter
In English

Lähes 10 vuoden ponnistelun jälkeen, on hyvin mahdollista, että Helsinkiin avataan uusi ja nykyaikainen valtakunnallinen squashareena loppuvuodesta 2010, joka palvelee Talin Keilahallin vieressä kaiken ikäisiä niin satunnaisia squashin kokeilijoita kuin päivittäin palloa iskeviäkin ja hyvästä seurasta nauttivia.
Suomalaisen squashin kehittämisessä halli on Suomen Squashliiton strategiassa avainasemassa. Halliin suunniteltu siirrettävä lasikenttä, viisi perinteistä takalasista kenttää ja katsomo, joka palvelee sekä squashia että ’sulista’, tarjoavat nykyaikaiset puitteet isoillekin tapahtumille.
Oheispalvelut ja pohjaratkaisut yhteistyössä Keilahallin kanssa on suunniteltu viihtymistä silmällä pitäen. Sijainti paikoitustiloineen on hyvä, kuten koko Talin liikunta-alue.
Nyt mitataan squashpelaajien kanttia! Löytyykö riittävästi yksityistä, yritysten ja yhteisöjen rahaa, jotta hallin peruspääoma saadaan squashin osalta kasaan. Tietojemme mukaan sulkapalloilijat ovat jo merkinneet huomattavan pelioikeusosakemäärän!
Lisätiedot osoitteesta: http://www.talihalli.com/index.html