Facebook
Twitter
In English

Kokous pidettiin 14.5.09 torstaina 17.30 – 19.55 SLU:ssa

1. Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus todettiin

2. Edellisen kokouksen pöytäkirja tarkastettiin ja hyväksyttiin

3. Alkuvuoden taloustilanne
Tuloslaskelma oli tammi-huhtikuun ajalta lievästi positiivinen, mutta osaa kuluista ei ole vielä kirjattu, kuten joukkue EM-kisojen kuluja sekä KiHu:n tuottaman videomateriaalin maksu. Valtionavun 3. erä maksetaan liiton tilille 1.7.2009.

4. Squash 2016 haaste
Tj esitteli keskiviikoksi 20.5. klo 10.00-10.45 suunnitellun Joka Paikan Squash–tapahtuman SLU-talolla. Tapahtumaan on tulossa median edustusta. Paikalla ovat myös SLU:n pj. Timo Laitinen, OPM:stä Timo Haukilahti sekä squashin vaikuttajista ainakin Leo Hatjasalo, Lauri Tarasti, Jari Mether, Tomi Niinimäki, Lasse Aarto ja Olli Tuominen.
Muualla Suomessa haaste-viikolla toimintaa on ainakin Helsingissä, Kuopiossa, Kuusankoskella ja Mikkelissä.

5. Nuorisoasiat
Nuorisovastaava Vuorela kertoi, että Juniorikampanjassa oli syksyn 2008 ja kevään 2009 aikana 780 lasta kokeilemassa squashia. Kampanjapaikkakuntina kauden aikana olivat Kuopio, Espoo, Kuusankoski ja Turku.
Keskusteltiin kampanjan jatkotoimista seuroissa ja todettiin, että riittävän ohjaajakapasiteetin takaaminen on ongelma seuroissa ja tätä ongelmaa tulee jatkossa pyrkiä työstämään.
Nuorille suunnatun Nuoren Suomen uuden nettisivusto esiteltiin. Sinne tulevat lajigeneraattori ja kaikille lajeille omat esittelysivut. Nuorisovastaava tuottaa tekstimateriaalin ja vastaa muun tarvittavan materiaalin tuottamisesta sivuille.

6. Finnish Junior Open 2009
Paikkana Esport Center pe-la 28.-30.8.09.
Todettiin, että kilpailua tulee markkinoida aktiivisesti kotimaisille pelaajille, jotta saadaan mahdollisimman paljon pelaajia mukaan. Liiton mukana järjestämässä on ESRC.
Kilpailulle pitäisi löytää sponsoreita.

7. Suomi-Ruotsi maaottelu 22.-23.8.09 Suomessa
Esport Centeristä on varattu kentät. Kumppanit ESRC, ESP ja Esport Center. Virallinen maaottelu pelataan lauantaina ja harjoituspelit sunnuntaina.

8. ESF:n vuosikokous
Edustajaksi nimetyllä Harri Valasmalla sattui valmentajana naisten EM-ottelu kokouksen aikaan, mutta varalla ollut Naseem Ahmed osallistui. Vuoden 2012 Alle 17&15 EM-joukkuekilpailu on anottu ja saadaan todennäköisesti Suomeen ja kilpailujen rekisteröintimaksu 671 € on maksettava 31.7. mennessä.

9. Raportti, Miesten ja naisten EM-joukkuekilpailut, 28.4.-2.5.
Keskusteltiin tiedotustoiminnasta ja todettiin, että tiedottamisen raameja on selkiytettävä. Naisten joukkue oli 15. ja nuori joukkue pelasi hyvin. Miehet olivat kahdeksas, mikä on paras sijoitus viiteen vuoteen. Kisoissa valittiin kaksi fair play – palkinnon saajaa, joista molemmat palkinnot annettiin suomalaisille; Elina Konoselle ja Henrik Mustoselle.

10. Valiokuntatyön kehittäminen
Pj. Hatjasalo alusti aihetta ja piti valiokuntatyöskentelyä yhtenä tärkeimmistä osa-alueista liiton toiminnassa. Jukka Nummi ja Arttu Moisio lähettävät meilitse kysymyksiä aiheesta hallitukselle ja asiaa pohditaan tarkemmin strategiatapahtumassa. Kehittämistyössä pohditaan ensin rakennetta, sen jälkeen vasta henkilöitä.

11. Hallituksen kokous ja strategiatapahtuma 12.6.09 SLU talolla klo 15.00 – 21.00
Päivitetään nykyistä strategiaa vuosille 2010 – 2015 sekä valiokuntatyöskentelyä. Lisäksi käsitellään loppuvuoden tärkeimmät haasteet. Myöhemmin kesällä pyritään pitämään pidempi tilaisuus.

12. Sovittiin huomionosoituksista
Seppo Pitkänen, Mäkelänrinteen Lukion (urheilulukio) eläköityvä rehtori
Edellinen pj. Jari Mether ja varapj. Christer Paltschik
HSRC:n ansiomerkkianomukset, pronssia: Karri Kauppi, Iiro Salonen ja Jarmo Karjala
HSK:n ansiomerkkianomus, pronssia Mikael Rundman

13. Muut asiat
Seuraavan kokouksen listalle:
Naisten ja tyttöjen squashprojektin suunnittelu ja OK:n järjestelmätuki.
Keskusteltiin Henrik Mustosen poikien MM-kisamatkan toteutuksesta Intiaan ja sen tukemisesta. Valmennusvaliokunta (VVK) on käsitellyt asiaa ja matkaa on päätetty tukea. Ilmoittautuminen päättyy kuun lopussa.
VVK ehdottaa miehille ulkomaista konsultoivaa valmentajaa, joka urakoisi täällä muutaman viikon vuodessa. Asiaa valmistelee VKK.

14. Seuraava kokous
12.6.09 SLU:ssa klo 15.00 – 16.00 ja jatkona Strategiatapahtuma 16.00-21.00