Facebook
Twitter
In English

Mustonen ja Tuominen ulos Sveitsissä
Henrik Mustonen (PSA 38.) ja Olli Tuominen (PSA 29.) eivät onnistuneet kuin ajoittain horjuttamaan väkeviä ensimmäisen kierroksen huippuvastustajiaan Zurichissä pelattavassa Grasshopper Cupissa. Mustonen joutui nöyrtymään espanjalaista Borja Golania (PSA 5.) vastaan 0-3 ja Tuominen sai tunnustaa Englannin James Willstropin (PSA 6.) paremmakseen niin ikään 0-3.

”Paljon positiivista omassa esityksessäni, mutta voittaakseen näitä top10:n jätkiä, pitää oman hyökkäyspelin kyllä toimia vielä astetta paremmin”, pohti Mustonen omaa iltapuhdettaan.
Seuraavaksi suomalaiskaksikko on edustamassa Suomea ensi viikolla pelattavissa joukkue EM-kilpailuissa Italiassa. Sitä seuraavalla viikolla pelataan kevään suurin kilpailu British Open Englannin Hullissa.


Mustonen pääsarjaan
Henrik Mustonen (PSA 38.) onnistui selvittämään tiensä Sveitsissä pelattavan Grasshopper Cupin pääsarjaan. Karsinnassa ykköseksi sijoitettu Mustonen joutui uurastamaan ensin viisi erää Itävallan Aqeel Rehmanin (PSA 90.) kanssa ja sitten neljä erää englantilaisen liigajoukkuekaverinsa Charles Sharpesin (PSA 62.) kanssa.
”Itseltä hieman tahmeaa pelaamista lasikentällä ja vastustajat pelasivat hyvin ennakkoluulottomasti, mutta onneksi onnistuin tärkeissä paikoissa vastustajia paremmin. Mukavaa saada lepopäivä ja sitten lähteä haastamaan Golan!”, kommentoi Mustonen.
Pääsarjassa suomalaiset ovat jälleen kovan paikan edessä, sillä Mustoselle arvottiin vastustajaksi maailmanlistan vitonen, Espanjan Borja Golan torstaina ja Olli Tuomiselle pääkaaviopaikka osui Englannin James Willstropia (PSA 6.) vastaan keskiviikkona.
Molemmat ottelut nähtävissä maksulliselta PSASquashTV nettikanavalta.

Grasshopper Cup

Karsinnan 1. kierros
Henrik Mustonen – Aqeel Rehman AUT 11/5 11/7 10/12 5/11 11/8
Karsinnan 2. kierros
Henrik Mustonen – Charles Sharpes ENG 11/9 7/11 11/9 11/2

Pääsarjan 1. kierros
Borja Golan ESP – Henrik Mustonen 11/7 11/7 11/5)
James Willstrop ENG – Olli Tuominen 11/4 11/6 11/6