Facebook
Twitter
In English

Mosaad moukaroi Mustosen ulos
Egyptin Omar Mosaad (PSA 14.) takoi taululle tylyt 3-0 lukemat Kiinan avointen ensimmäisellä kierroksella Henrik Mustosta (PSA 36.) vastaan.

Ensimmäisen erän muutamat pallot osoittivat Hong Kongin kisan itseään lepuuttaneen Mosaadin olevan kovassa iskussa. Tarkasti peruspeliä pelannut Mosaad ohitti Mustosen kerta toisensa jälkeen kovalla poikkikentänlyönnillään ja viimeisteli vähänkään epätarkoiksi jääneet pallot vakuuttavalla varmuudella. Hyvästä liikkeestään huolimatta Mustonen ei pystynyt uhkaamaan egyptiläisjätin jatkopaikkaa, vaan peli muuttui ajoittain enemmän kissa ja hiiri-leikiksi Mosaadin ollessa vahvempi myös siinä.

”En missään vaiheessa päässyt oikein hyviin asentoihin tai hallitsijan asemaan – silloin on kyllä vaikea voittaa”, totesi Mustonen.

Mustonen palasi lyhyelle visiitille kotimaahan, jossa hän on mukana kotimaisen kauden aloittavassa pelattavassa Nääs Cupissa Tampereella. Sen jälkeen matka jatkuu reilu viikon päästä alkavaan Meksikon ammattilaisturnaukseen.

China Open 2014

Karsinnan 1. kierros
Henrik Mustonen – Leonardo Amadei ITA 11/1 11/0 11/4
Karsinnan 2. kierros
Henrik Mustonen – Ong Beng Hee MAS 11/1 7/11 12/10 11/6
Pääsarjan 1. kierros
Omar Mosaad EGY – Henrik Mustonen 11/2 11/4 11/3