Facebook
Twitter
In English

Squashmania_201

ESRC:n Matias Tuomi sijoittui kolmanneksi Moskovassa järjestetyssä $5.000 Squashmania Open -turnauksessa 1.-3.11.2014. Välierässä Tuomi joutui hyvistä otteistaan huolimatta taipumaan Hollannin Dylan Bennetille (ex-PSA 42) erin 1-3 ja pronssiottelussa hän voitti Ukrainan maajoukkuepelaajan Valeriy Fedorukin 3-2. Masters 40 -luokassa HSRC:n Petteri Repo sijoittui toiseksi tunnustettuaan loppuottelussa Espanjan Simó Paco Montoron paremmakseen erin 3-2.

Kolmas sija Squashmaniassa on jatkoa Tuomen hyville tuloksille Indian Circuitin kolmessa ammattilaiskilpailussa ja Espoon Dunlop Open -eliittikilpailussa. Seuraavaksi Tuomi jatkaa kauttaan ammattilaiskilpailuilla USA:ssa ja Kanadassa.

Pelaajien ja heidän taustajoukkojensa innostus loi todella hyvän kisafiiliksen Squashmaniaan. Päivät pelattiin ja illat juhlittiin yhdessä. Squashmania kokosi 160 osanottajaa 18 maasta ja Venäjältä aina Novosibirskiä ja Omskia myöten, mikä itsessään oli oiva juhlimisen syy.

Järjestäjät tekivät hienoa työtä peluuttaessaan seitsemää kaaviota sijoitusotteluineen Multisport-hallin kolmella ja Fabrika-hallin kahdella kentällä. Järjestelyt sujuivat hienosti myös hotellivarausten, kuljetusten ja juhlien osalta.

Moskovan ohella Pietarissa ja Riikassa järjestetään kansainvälisiä squashkilpailuja. Kannattaa osallistua – luvassa on hyviä pelejä ja uusia squashtuttavuuksia!

Linkkejä:
Squashmania-kisasivusto (sisältää videon Alejandron ja Bennetin välisestä loppuottelusta)
Peli- ja palkintokuvia Picasassa
Peli-, fiilistely- ja juhlakuvia SQUASHtimessa