Facebook
Twitter
In English

Helsinki Squash Academy järjestää leirit junioreille ja senioreille
Olli Tuomisen ja Tomi Niinimäen pyörittämä Helsinki Squash Academy järjestää squashleirit niin junioreille kuin senioreillekin elokuussa Helsingin Merihaassa.

Juniorileiri alkaa perjantaina 21.8. ja kestää sunnuntaille. Juniorit ottavat viikonloppuna aamuvuoron, sillä seniorit seuraavat junnuja aamutreenien perään ja sama toistuu iltapäivätreeneissä. Senioreiden leiri on vain kaksipäiväinen (22.-23.8.). Leirillä on porrastettu aikataulu, joten juniorit ja seniorit harjoittelevat eri aikoihin. Tarkemmat treeniaikataulut näet kutsuista.

Kummankin leirin ajankohta on sijoitettu tarkoituksella elokuun puoliväliin, sillä tätä seuraavana viikonloppuna junnut pelaavat Talissa kansainvälistä Junior Finnish Open kilpailua. Senioreilla sen sijaan on edessään senioreiden euroopanmestaruuskilpailut Malmössä – sekin leiriä seuraavana viikonloppuna. Ajankohta tekeekin leiristä erinomaisen tilaisuuden pelaajille valmistautua paitsi alkavaan kauteen, myös alkukauden tärkeimpiin koitoksiin.

Leirin teemat kulkevat pitkälti kauteen valmistautumisessa ja kisapelaamisessa. Pyrimme myös löytämään keinoja miten pitää mieli ja kroppa parhaassa mahdollisessa iskussa kilpailun aikana.

Ilmoittautumiset leireille 14.8. mennessä osoitteeseen tomi.niinimaki[at]gmail.com

Lisätietoja saa samasta osoitteesta.

Tervetuloa mukaan!