Facebook
Twitter
In English

SSqL:n strategia julkaistaan 03.-04.10 Talihallissa, tule paikalle ottamaan kantaa ja antamaan näkemyksesi suunnitelmastamme

SSqL:n kesällä suoritettu jäsenkysely tuotti selvän tuloksen: Squashliiton tulee keskittyä etenkin juniori-, seura- ja harrastustoiminnan edistämiseen. Myös hyvin organisoitu kilpailutoiminta ja menestys maailmalla korostuivat vastauksissa. Keskeisintä on saada lajille lisää harrastajia – nuoria ja vanhoja, naisia ja miehiä.
Squashliiton hallitus on päättänyt laatia vuoden 2016 alusta voimaan astuvan strategian, joka huomioidaan myös budjettipainotuksissa. Strategiaa arvioidaan ja päivitetään vuonna 2017 tarpeen mukaan.

SQUASH UUTEEN NOUSUUN
Squashliiton keskeinen tavoite on nostaa squashin tunnettuutta suomalaisten keskuudessa ja tehdä siitä varteenotettava lajivaihtoehto sekä kilpa- että kuntourheilijoille.
Uuteen nousuun päästään luomalla yhteinen tahtotila seurojen ja hallien kanssa, tehostamalla markkinointia sekä tarjoamalla seurojen käyttöön monipuolinen työkalupakki.
Keskiössä ovat yhdessä tekeminen, positiivinen palaute ja uusien ihmisten houkutteleminen mukaan.

MITATTAVAT TAVOITTEET
Onnistumista mitataan uuden strategian mukaisesti numeroin. Seurojen jäsenten, juniorivalmentajien, kilpapelaajien ja mediaosumien määrän tulee kasvaa tietyllä, strategiapajassa julkistettavalla prosentilla vuoden 2016 aikana. Seuraavan vuoden alussa asetetaan uusi tavoite. Tavoitteet asetetaan korkealle sekä liiton että seurojen toiminnassa.

VIISI ASKELTA ETEENPÄIN
Olemme määritelleet viisi konkreettista askelta, jotka haluamme toteuttaa ensi vuodesta lähtien. Julkaisemme ne strategiapajassamme 03.-04.10. Olemme paikalla koko viikonlopun, joten ehdit hyvin vierailla pajassa Helsinki Openin otteluiden välissä. Osallistumalla saat äänesi kuuluviin. Lämpimästi tervetuloa!

SSqL

Risto E.J. Penttilä      Raimo Yliranta