Facebook
Twitter
In English

Riina Koskisen Czech Junior Openin mestari
Täydelliset tulokset Tournamentsoftwaressa ja suomalaistulokset täällä alempana.

Riina Koskinen pelasi ensimmäistä kertaa Super Series tason turnauksen finaalipaikka. Aikaisemmin paras saavutus oli kolmas sija German Junior Openissa v.2015 maaliskuussa.
Nyt oli vastassa toisen lohkon voittaja tsekin Eliska Jirásková.

Ensimmäinen erä oli selvää Riinan hallintaa vaikka lopussa tsekkiläinen nousi pisteissä lähelle..
Toinen erä oli jo huomattavasti tasaisempi ja tsekki johti aina tilanteeseen 8/9 jonka jälkeen Riina meni ohi yhdellä pudotuksella eteen, erittäin hyvä poikkikentän matala lyönti toisen kämmenpuolelle ja lopuksi oikea mittainen takakulmaan. Hieno päätös hermoja kutkuttavalle erälle.
Kolmannessa Riina ei ollut heti valppaana ja tsekki meni selvään johtoon. Tsekki oli nyt jo väsynyt ja yritti mahdottomia ja Riinan peli tuli varmaksi. Tilanteesta 6/8 Riina nousi 11/8 otteluvoittoon. Jännittävä peli jossa kovakuntoisempi ja taitavampi voitti. Erittäin hyvä turnaus Riinalta, 5 ottelua 5 voittoa eikä erämenetyksiä.

Ville pelasi samanaikaisesti BU17 sarjassa Venäjän Kirill Belovia vastaan sijoista 25-26. Kirill oli tuttu vastustaja Finnish Junior Openissa. Silloin Ville voitti mestaruuden ja Kirill kakkonen. Kirill on lupaavimpia venäläispelaajia ja hänen liikkumisensa on hyvä, tekniikka ei vielä ole samalla tasolla kuin Villellä. Ottelu oli tiukka ja kaksi erää meni jatkopalloille mutta lopuksi Ville voitti 3-2. Hyvä turnaus Villelle 5 ottelua joista kolme voittoa ja vielä puolitoista vuotta sarjassa BU17.


2. päivä
Riina Koskinen jatkoi samaa vauhtia mihin perjantaina lopetti. Hän voitti pikavauhtia lohkonsa kaksi viimeistä ottelua. Tuloksena lohkovoitto ja finaali sunnuntaina. Eräluvut olivat yhtä kuin perjantaina ja vastustajat saivat tyytyä kymmeneen pisteeseen. Ylisyötötkin loistivat tänään poissaoloillaan.

Lohkovoittajat pelaavat huomenna finaalin HECTORissa kentällä 2 kello 14:40 Suomen aikaa. Tämä ottelu streemataan osoitteessa http://www.playo.tv/video/Sunday-Part-2-1946.aspx samalla hyvällä kuvatasolla jota oli viime kevään EM-kilpailuista.

Ville pääsi tänään myös voittoputkeen kiinni kun hän selvitti päivän ensimmäisen ottelunsa HAMRssa melko vaivattomasti 3/1. Hänen toinen ottelu on myöhemmin illalla ja silloin Ville pelaa sijoista 25-28.


1. päivä
Riina Koskinen etenee vahvasti Czech Junior Openissa Prahassa.
Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 Czech Junior Open ei ole samana viikonloppuna kuin junioreiden SM-kilpailut. Kisa on laajentunut muutama vuosi sitten Super Series tasoon.

Tänä vuonna osanottajia on 193 pelaajaa ja Suomesta Koskisen sisarukset Riina ja Ville. Molemmille Praha on tuttu aikaisemmista EM-kisoista. Riinalle se on erityisen mieluisia sillä täällä tuli Suomelle hopeaa alle 19v EM-kisoissa. Joukueessa oli Riinan lisäksi Jami ja Miko Äijänen.

Riina on T19 sarjan ykkössijoitettu eikä hän tämän päivän kahdessa ottelussa HECTORIN hallilla jättänyt vastustajille edes erävoiton verran pisteitä vaikka mukaan mahtui perinteiset ylisyötöt molemmissa otteluissa. Lohkovoittoa haetaan huomenna ja sen jälkeen sunnuntaina turnausvoittoa.

Villellä ei P17 sarjassa mennyt ihan putkeen. Hänern pelit olivat eri paikassa kuin Riinan ja kentät olivat oudot ja ikäluokan nuorimmasta päästä myös vastustajat kokeneita. Tuloksena oli kaksi tappiota 9/16 sijoitetulle ja 17/32 sijoitetulle. Ville on myös 17/32 sijoitettu.Villen pelit ovat hyvää harjoitusta ensi viikonlopun SM-kisoja varten sillä HAMR:n kentät ovat samanlaiset kuin Talissa.

Czech Junor Open

Tytöt alle 19

Lohko A
Riina Koskinen – Kristyna Vohankova CZE 11/1 11/5 11/2
Riina Koskinen – Nikola Verisová CZE 11/1 11/5 11/4
Riina Koskinen – Nina Kustec CZE 11/1 11/5 11/2
Riina Koskinen – Patricie Panácková CZE 11/5 11/4 11/1
Loppuottelu
Riina Koskinen – Eliska Jirásková CZH 11/8 11/9 11/8

Pojat alle 17

2. kierros
Peter Devald HUN – Ville Koskinen 11/5 11/7 11/3

Sijat 17-32
Brian Collins IRL – Ville Koskinen 11/6 11/5 11/8
Sijat 25-32
Ville Koskinen – Matej Priman CZE 11/5 9/11 11/3 11/3
Sijat 25-28
Ville Koskinen – Matyás Dufek CZE 3/11 11/4 11/7 9/11 11/7
Sijat 25-26
Ville Koskinen – Kirill Belov RUS 14/12 5/11 12/10 11/3