Facebook
Twitter
In English

Matias Tuomi (ESRC, Stockholm SK, maajoukkue) on solminut yhteistyösopimuksen Tiebrokers Oy:n kanssa Prince-mailojen ja muiden Princen tuotteiden käytöstä.

Tiebrokers Oy:n Jari Ylikoski: ”Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Princen squashmailamalleja saa taas Suomesta. Tätä mailaa käyttää maailman parhaimpiin pelaajiin kuuluva Ramy Ashour sekä suomalainen huippupelaaja Matias Tuomi, jonka kanssa Prince Finland on aloittanut yhteistyön tänä vuonna.
Toivotamme molemmille menestyksekästä vuotta!
’Now the Champion has made his choice! Now it’s your turn!’ ”

Matiaksen mailavalinta on uusi Prince Pro Warrior 600.

Matias Tuomi aloittaa vuoden uudelta mantereelta. Edessä on ensin kaksi turnausta Kanadan Albertassa (Medicine Hatissä ja Calgaryssä) sekä yksi turnaus USA:n puolella, Portlandissa Oregonissa. Mainittakoon, että Portlandissa Matiaksen isäntänä on kössiin hurahtanut suomalaisia sukujuuria omaava Perkiomaen perhe. Tuliaisina Matiaksen mukana meni Angry Bird -tavaraa sekä perinteistä Fazerin sinistä sekä Halva-salmiakkia.