Facebook
Twitter
In English

Suomen squash-kärki kohtasi Swedish Openissa
Ruotsin Swedish Openin (70000$) karsinnassa nähtiin Suomnen squash-kärjen kohtaaminen, kun toisella kierroksella Olli Tuominen ja Henrik Mustonen ottivat mittaa toisistaan panoksena paikka kilpailun pääsarjassa.

Ensimmäinen erä oli tuikka molempien tunnustellessa vastustajan aikeita ja yrittän samalla saada ottelun kulkua hallintaansa. Tuominen onnistui kuitenkin viimeistelyissään paremmin vieden ensimmäisen erän luvuin 11-8.
Tämän jälkeen jo peräti 20:nnettä ammattilaisvuotta pelaava konkari otti ottelun hallintaansa eikä päästänyt nuorempaa haastajaansa mukaan otteluun. ”Itselläni oli hyvä fiilis heti alusta asti ja sain ottelun mukavasti hallintaan. Yllätyin kyllä miten helposti Heke lopulta taipui, liekkö jotain sattunut toisen erän puolivälin vaiheilla.” :kommentoi Tuominen ottelua.
Pääsarjassa myöhään huomenillalla Tuominen saa vastaansa Englannin Daryl Selbyn (PSA17)

Swedish Open 2016

Karsinnan 1. kierros
Henrik Mustonen – Miko Äijänen 11/2 11/3 11/6
Olli Tuominen – Carl Remle 11/6 11/1 11/1
Karsinnan 2. kierros
Olli Tuominen – Henrik Mustonen 11/8 11/4 11/2
Pääsarjan 1. kierros
Daryl Selby ENG – Olli Tuominen 11/5 11/9 11/7