Facebook
Twitter
In English

Pääjuttu oli viime vuoden malliin JokaPaikanSquash, jota pääsi kokeilemaan kahdella kentällä. Kokeilijoita oli arviolta yht. n. 900, joista n. 20 kävi useamman kerran.

Monien sponttaani lausahdus kuului ’Tämä on hauskaa’ tai ’Lämmin tulee’.

Messujen kesto oli pe-su yht. 25 tuntia.

Pe klo 9-12 oli kouluryhmille, jolloin oli molemmille kentille jono.

Muina aikoinakin oli koko ajan kokeilijoita.

Pelivälineinä käytimme Dunlopin Fun- lasten mailoja ja punaista isoa MiniSquash-palloa. Nämä sopivat erityisesti lapsille, mutta myös aikuisille aloittelijoille turvallisuuden ja helpon hallittavuuden vuoksi.

Jaettiin Squashesitettä, JokaPaikanSquash-esitetä (erityisesti opettajat ja lasten vanhemmat olivat siitä kiinnostuneita), välineinfoa sekä Suez-infoa.

Halukkaille kerrottiin lähihallin nimi ja sijainti. Valitettavan monilla lähin halli oli liian kaukana, jolloin JokaPaikanSquash on vaihtoehto.

Kiinnostuneille lapsille ja vanhemmille kerrottiin myös kesäleireistä.

Sijaintimme oli ’perällä’, mutta silti hyvä ja lyöntiseinä hyvä yhtenäinen betoniseinä, johon joutui tosin vahvasti teippaamaan logot ym. Alueen mitat olivat leveys 8m ja pituus 7 m.

Hankin uudet sivuverkot ja takakulmien tukipylväät, joten kokonaisuus oli tältä osin siisti ja toimiva. Saimme verkon korkean etuosan kiinni hallin putkiin. Mainosteippeinä käytimme viime vuoden materiaaleja, jotka ovat edelleen kunnossa. Kustannukset jäivät näin hyvin kohtuullisiksi.

Ainoa häiritsevä asia oli muitten osastojen osin täysin turha yhtäaikainen musiikki ja varsinkin parin osaston rajun kova ja osin jatkuva selostus. Tästä annoin palautetta jo operaattorille.


Katso videoklippi