Facebook
Twitter
In English

Sulkapalloliiton ja Squashin väliseen yhteistyöhön liittyen julkaisemme kyselyn, jossa kysytään squashin harrastajien sulkapallon harrastamista.
Kyselylinkki ja saate ohessa:

Hei mailapelaaja,
Suomen Sulkapalloliiton tekemien havaintojen perusteella on arvioitu, että moni suomalainen pelaa säännöllisesti tai satunnaisesti sulkapalloa kuulumatta sulkapalloseuraan. Asiantuntijayritys KPMG on selvittämässä sulkapalloa harrastavien tarpeita ja toiveita. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vastaa sulkapalloon liittyvään kyselyyn. Autat Suomen Sulkapalloliittoa parantamaan harrastajille kohdennettavia palveluita. Vastaamiseen kuluu aikaa 5-10 minuuttia. Kyselyn vastausaika päättyy 30.9.2016.
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kilpasulkapallomaila!

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1441971&chk=ENQTB8EQ