Facebook
Twitter
In English

Maailman ykkönen liian kova Tuomiselle
Maailmanrankingin ykkönen ja ykkössijoitettu Egyptin Mohamed Elshorbagy oli liian kova pala Olli Tuomiselle MM-kilpailujen 2. kierroksella Egyptin Kairossa. Tuominen taisteli mallikkaasti ja sai pidettyä ottelun melko tasaisena 1. ja 3. erässä. Toisessa erässä Tuominen teki monta helppoa virhettä eikä pystynyt haastamaan egyptiläistä.


Tuominen aloitti squashin maailmanmestaruuskilpailut voitolla.
Olli Tuominen aloitti voitokkaasti Egyptissä pelattavat squashin MM-kilpailut. Ensimmäisellä kierroksella suomalainen kukisti Ranskan Lucas Sermen (WR 37) tasaisien ja tiukkojen erien päätteeksi suoraan 3-0. ”Olin tänään tasaisen hyvä. Virheitä tuli, mutta ei kovin paljon ja onnistuin pitämään vastustajan kurissa eteenkin rystypuolella. Suora 3-0 voitto listalla korkeammalla olevasta pelaajasta, joten en voi olla kuin erittäin tyytyväinen. Edellisestä kunnon voitosta onkin jo liian kauan.”
Toisella kierroksella Tuominen kohtaa maailmanlistan ykköseksi sijoitetun Egyptin Mohamed ElShorbagyn.


Miesten MM-kilpailut käynnistyivät karsintaotteluilla tiistaina Egyptin Kairossa. Ensimmäisellä kierroksella sekä Jaakko Vähämaa että Matias Tuomi joutuivat tunnustamaan vastustajansa paremmikseen. Jääkko Vähämaa kohtasi Saksan Jens Schoorin ja saksalainen oli erin 3-0 vahvempi. Matias Tuomen vastustajana oli Hollannin Pidro Schweertman, joka kukisti Tuomen myös lukemin 3-0
Suomalaisista 64 pelaajan pääkaavioon on suoraan kelpuutettu vain Olli Tuominen, joka torstaina kohtaa Ranskan Lucas Sermen.

Miesten MM-kilpailut

Karsinnan 1. kierros
Jens Schoor GER – Jaakko Vähämaa 11/4 11/6 11/6
Piedro Schweertman NED – Matias Tuomi 11/6 11/6 11/6

Pääsarjan 1. kierros (torstai 27.10.)
Olli Tuominen – Lucas Serme FRA 11/9 11/8 11/8
2. kierros
Mohamed Elshorbagy EGY – Olli Tuominen 11/9 11/2 11/8