Facebook
Twitter
In English

Olli Tuominen on voittanut squashin Oregon Openin ($15000) Yhdysvaltain Portlandissa. Ammattilaisturnausvoitto oli Tuomisen kaksikymmentä vuotta kestäneen ammattilaisuran kolmastoista. Finaalissa suomalainen kukisti kilpailun neljänneksi sijoitetun Todd Harrityn (USA) erin 3-1.
Ottelu alkoi Harrityn johtaessa kentän tapahtumia. Ensimmäisen erän tappion jälkeen Tuominen pääsi kuitenkin peliin mukaan ja onnistui viemään toisen erän nimiinsä tiukasti jatkopalloilla. Tämän jälkeen edettiin Tuomisen johdolla ja jo kolmannen erän alussa amerikkalainen osoitti väsymisen merkkejä. Tuomisen määrätietoinen, sitkeä ja tehokas peruspeli tuotti tulosta, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Ottelu suomalaiselle erin 3-1.
”Nyt kun pohjeongelmat ovat enemmän tai vähemmän kontrollissa, pystyn liikkumaan paremmin ja nautin pelaamisesta. Olen myös todella tyytyväinen, että pelini on kehittynyt ja olen pääsemässä lähemmäksi huippuvuosien osaamistani!” kommentoi Tuominen finaalin jälkeen.
Seuraavaksi Tuominen matkaa Englannin Wimbledoniin missä pelataan $25000 Wimbledon Open

Oregon Open

1. kierros
Olli Tuominen – Andrew Schnell CAN 12/10 11/9 10/12 11/8
Puolivälierät
Olli Tuominen – Henrik Mustonen 6/11 11/4 11/8 11/6
Välierät
Olli Tuominen – Raphael Kandra GER 7/11 6/11 11/8 11/9 11/9
Loppuottelu
Olli Tuominen – Todd Harrity USA 8/11 15/13 11/7 11/4