Facebook
Twitter
In English

mika_ssql_240Entinen ammattilaispelaaja, Suomen maajoukkuevalmentaja ja viimeiset kaksi vuotta Malesiassa maajoukkuevalmentajana toiminut Mika Monto on valittu Suomen Squashliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Vahvan kansallisen ja kansainvälisen squashkokemuksen lisäksi häneltä löytyy myös monipuolinen johtamiskokemus yritystoiminnasta.

Monton peliuran parhaat saavutukset olivat Suomen mestaruus 1999 ja joukkue-EM-hopea 1998. Ammattilaisena mies kipusi PSA-listalla parhaimmillaan sijalle 45 ja Suomea hän edusti aikuisten maaotteluissa 48 kertaa.

Peliuransa jälkeen Monto on valmentanut Suomen maajoukkuetta vuosina 2007-2010 sekä toimi päävalmentajana 2013-14. Viimeiset kaksi vuotta Monto on valmentanut Malesiassa paikallisia maajoukkuepelaajia.

Monto tuntee siis suomalaisen ja kansainvälisen squashkentän erinomaisesti. Vahvaa lajitaustaa on tukemassa myös kaupallinen koulutus sekä työkokemus.