Facebook
Twitter
In English

Suomen Squashliitto järjestää ke-la 26.-29.4.2017 European Team Championships -kilpailut Helsingin Talihallissa ja Espoon Esport Centerissä. Kilpailuissa pelataan 1- ja 2-divisioonan Euroopan mestaruuksista ja mukana 1-divisioonassa on Suomen miesten maajoukkue. 2-divisioonassa pelaa Suomen naisten maajoukkue. Kilpailuihin osallistuu naisissa 17 joukkuetta ja miehissä puolestaan 20 joukkuetta. Mukana turnauksessa tulee olemaan miesten maailmanlistan tämän hetken ykkösen, Ranskan Gregory Gaultierin, Englannin Nick Matthew’n (PSA 4), James Willstropin (PSA 7), naisten maailmanlistan tämän hetken kolmosen, Ranskan Camille Sermen & Englannin Sarah-Jane Perryn (PSA 8) johdolla mahtava määrä eurooppalaisia pelaajia & joukkueita, joita Suomen joukkueet lähtevät haastamaan.

Suomen alkulohkojen ottelut pelataan seuraavasti:

Miehet, Talihalli, Helsinki
Ke 26.4. klo 16:00 Skotlanti – Suomi
To 27.4. klo 12:00 Ranska – Suomi
To 27.4. klo 19:00 Suomi – Tsekki

Naiset, Esport Center, Espoo
Ke 26.4. klo 11:00 Puola – Suomi
Ke 26.4. klo 19:00 Saksa – Suomi
To 27.4. klo 14:00 Itävalta – Suomi
To 27.4. klo 19:00 Italia – Suomi

Perjantaina ja lauantaina kilpailuissa pelataan semifinaalit ja finaalit sekä sijoitusottelut. Suomen joukkueetkin jatkavat siis pelejään perjantaina ja lauantaina.

Squashin ystävät ovat erittäin tervetulleita paikan päälle katsomaan ja kannustamaan! Esport Centeriin (Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo) on koko turnauksen ajan vapaa pääsy. Talihallin (Huopalahdentie 28, Helsinki) katsomoon (kenttä 1 eli lasikenttä) myydään lippuja Squashliiton lippukaupassa. Käy hankkimassa omasi ja varmista istumapaikkasi. Talihallin seisomapaikoille on vapaa pääsy.

Jos et pääse paikan päälle, niin Esport Centeristä ottelut livestriimataan kentiltä 8 ja 10. Talihallista ottelut livestriimataan kentiltä 1 ja 4.

Lisää tietoa kilpailuista saat kisasivustolta. Tulokset löydät turnauksen käynnistyttyä Tournamentsoftwaresta. Jos olet facebookissa, niin käy tykkäämässä ja seuraa Squash Finlandia sekä Squash Suomea, jotka kumpikin tiedottavat tapahtumista & tuloksista ennen kisoja, kisojen aikana & kisojen jälkeen. Seuraa myös twitterissä: Squash Finland & Squash Suomi.

Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan talkooporukkaan auttamaan kilpailujen järjestämisessä kisapäivinä 26.-29.4., niin ota yhteys Esportin talkootyövuorojen osalta: raila.luhtala(at)esrc.fi, puh. 050-5553978 ja Talihallin talkootyövuorojen osalta: lars.ekholm(at)squash.fi, puh. 040-1570553 mahdollisimman pian! Jos olet terveydenhoitoalan ammattilainen, niin tervetuloa EA-päivystäjäksi, sinua tarvitaan! Mutta, meille tavallisillekin kuolevaisille löytyy kivoja talkoohommia, joten tule ihmeessä mukaan ETC-kisatiimiin!

Tervetuloa mukaan ETC:hen Talihalliin ja Esport Centeriin!