Facebook
Twitter
In English

Eskarilaisten_kokeilukerta_cropped_630px
Espoo Squash Rackets Club järjesti kevään aikana päiväkotiryhmille squashin tutustumistunteja. Innokkaat 4-6-vuotiaat pääsivät tutustumaan squashin alkeisiin valmentaja Mannu Värren johdolla. Suurin osa ryhmistä kävi Esport Centerin squashkentillä pelailemassa. Lisäksi Mannu ohjasi tunteja päiväkotien tiloissa.

Heittelimme ja pomputtelimme palloa ja harjoittelimme mailan käsittelyä. Lopuksi pelailimme lasten taitotasoon sopivia minipelejä. Päiväkodin tiloissa onnistui melkeinpä samat jutut kuin squashkentälläkin. Kaikkiaan noin 100 lasta pääsi tutustumaan heille uuteen lajiin. Lapset harjoittelivat innolla ja oli mukava nähdä, miten nopeasti lapset oppivat uutta.

Jos haluat tutustuttaa lapsesi päiväkotiryhmän tai koululuokan squashiin, niin ota yhteys lähimpään squashseuraan. Kokeilun jälkeen lapsi, nuori tai aikuinen on tervetullut mukaan seuratoimintaan. Espoo Squash Rackets Clubin toimintaan voit tutustua seuran nettisivuilla.

Tervetuloa pelaamaan squashia hyvässä seurassa!