Facebook
Twitter
In English

tomppa_cropped_240px_uusiPitkän linjan squashvalmentaja Tomi Niinimäki on valittu Squashliiton uudeksi nuorisopäälliköksi. Niinimäki tulee nuorisopäällikön virassa vastaamaan yhteistyöstä seurojen, hallien ja valmentajien kanssa. Osa työtehtävää on suomalaisen squashvalmennuksen kehittäminen ja koordinointi yhdessä tuoreen toiminnanjohtajan Mika Monnon kanssa.

Tomi Niinimäen meriittilista valmentajana on pitkä ja laadukas. Hän on valmentanut Suomen maajoukkueita jo useamman vuoden. Lisäksi häneltä löytyy lähes neljän vuoden rupeama yhden Euroopan parhaimman squashseuran Paderbonin päävalmentajana. Henkilökohtaisista valmennettavista mainittakoon mm. Olli Tuominen, Simon Rösner ja Raphael Kandra. Niinimäki on ainoana suomalaisena squashvalmentajana suorittanut LEVEL 4 valmentajatutkinnon.