Facebook
Twitter
In English

Joulukuun toisena viikonloppuna pelataan sekajoukkueiden SM-turnaus Talihallissa Helsingissä. Kilpailun ohessa lauantaina 9.12. järjestetään Squash-Gaala, jonka tarkoitus on tästä lähtien vakiintua jokavuotiseksi perinteeksi aina vuoden lopulla.

Gaalan idea on kerätä yhteen squashia hengittävät ihmiset, palkita vuoden parhaat, suunnitella tulevaisuutta ja muistella myös hieman menneitä. Tänä vuonna Gaalan erityistarkoitus on lanseerata ”50 vuotta suomalaista squashia” –projekti. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Suomen ensimmäinen squash-halli aloitti toimintansa Lönnrotinkadulla Helsingissä, joten olemme juhlavuoden kynnyksellä!

Sekä sekajoukkueiden SM-turnauksen että Squash-Gaalan kutsut saadaan squashliiton toimistosta ulos lähiaikoina, mutta merkatkaa päivämäärä jo kalenteriin mielellään kuulakärkikynällä, etteivät seuran tai firman pikkujoulut osu samaan ajankohtaan.

Terveisin

Mika Monto
Toiminnanjohtaja