Facebook
Twitter
In English

Hukka Open pelattiin legendaarisilla Heinäpään kentillä perjantaina ja lauantaina.
Ykköskaaviossa OSK:n kasvatti Nuutti Ruokangas dominoi. Ei auttanut Aleksi Leskisen taistelu vaan Nuutti vei finaalin selkeästi 3-0. Pronssiottelussa Kainuun pikajunat Marko Pääkkönen ja Tommi Ryyppö pelasivat yllättävän lyhyen ottelun Markon voittaessa 3-0.

Kakkoskaaviossa ykkössijoitettu OSK:n Oskari Laitinen jyräsi kaikki muut, vaikka Lipon pelinjohtaja Markku Hylkilä yrittikin psyykata junnua, ei onnistunut :-). Pronssin vei Kuusiston suvun ”keskimmäinen” eli Linuksen isä, Juhan poika Ville. Tiukassa pronssiottelussa kaatui paluun kentille tehnyt Kalle Väisänen.

Perjantaina olivat tulessa naiset ja voittajaksi kruunattiin tiukkojen vaiheiden jälkeen Jenni Jussila. Tiukkoja pelejä oli paljon ja ensi kerralla vielä enemmän harrastelijoita. Muut mitalistit Paula Siuruainen ja Mia Palatsi.

Tulokset on julkaistu tournamentsoftwaressa.Avaa pdf klikkaamalla kutsua