Facebook
Twitter
In English

SSqL avaa Google Driven kautta materiaalipankin seurojen ja squash-harrastajien yhteiseen käyttöön. Matariaalipankista löydät apua tapahtuman järjestämisestä lyöntitekniikan kehittämiseen.

”Aika pian seuravisiiteillä nousi pinnalle kaksi akuuttia tarvetta. Toinen ja se ehdottomasti suurempi puute oli Squash-lehden alasajo. Siihen pyrimme vastaamaan pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa ilmestyneellä Squash-newsletterillä. Toinen toive on ollut valmennus- ja seuratoiminnan materiaalien laajempi jakaminen Liiton ja seurojen välillä ympäri Suomea. Siihen koitetaan nyt luoda väline yhteisen pilvipalvelimen avulla”, kertoo Squashliiton nuorisopäällikkö Tomi Niinimäki.

”Meillä on toiveena, että ihmiset ensinnäkin löytäisivät sieltä tarvittavaa ensiapua kaikkeen squashiin liittyvään hätään ja toiseksi vielä alkaisivat jakaa omaa materiaaliaan muiden käyttöön. Olisi huikeata nähdä porukka jakamassa ja puhaltamassa yhteen hiileen tässäkin suhteessa ja ottamassa toistensa hyviksi todettuja ideoita ja käytäntöjä käyttöönsä. Olemme nyt syksyn verran maajoukkueiden ja Harjoittelukeskuksen kanssa kokeilleet Google Drivea ja se on tuonut selkeästi lisäarvoa toimintaamme ja kommunikointiimme”, Niinimäki jatkaa.

Squashliiton materiaalipankki löytyy osoitteesta https://drive.google.com/open?id=0B1A4gwgqL-aVTkpFb3lsRG1LOFk

Muista lukea ohjeet aluksi. Ja muista, että sharing is caring!