Facebook
Twitter
In English

Miehet 1 kaavio alkoi tutuissa kuviossa kun ennakkosuosikkina saapui Anssi Määttänen edellisen vuoden kiertopalkinto kourassa. Selkeimmäksi haastajaksi on noussut SquNan oma kasvatti Atte Stengård.
Junnuja M1 kaaviossa oli viisi, joista ulkopaikkakuntalaisia TSSQ Antto Määttänen ja ESRC Ville Eskola. Aikuisia osanottajia oli tullut Tampereelta, Helsingistä ja Turusta.
Anssi ja Atte veivät ottelunsa puhtaasti 3-0 finaaliin asti. Finaalissa Anssi Määttäsen kokemus ja nopeus veivät voiton 3-0. Pronssiottelu päättyi Jani Stengårdin ja Erik Mäen väliseen kilpailuun, jonka Mäki vei lopulta 3-1.
Tulokset löytyvät href=”http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=A40840C9-6620-43B4-A18D-8A1E7C1BA13E”> tournamentsoftwaressa

Juniori kaavio 1
Ykkössijoitettu oli Kamilla Stengård ja toisena viime vuoden voittaja Viola Joutsi. Haastajina Porin omat U15 tytöt Jemina Stengård, Aino Linho ja Roosa Joutsi sekä ulkopaikkakuntalaiset ESRC:n Ville Eskola ja Antto Määttänen.
Kamilla selvitti tiensä finaaliin voittamalla Antto Määttäsen 3-0, joka oli aiemmin voittanut Roosa Joutsin 3-0. Ville Eskola selvitti pitkän kaavan kautta itsensä finaaliin voittamalla ensin Jemina Stengårdin ja sen jälkeen Viola Joutsin 3-1. Tämä oli pienoinen yllätys, sillä Viola oli voittanut edellisen kohtaamisen M1 kaaviossa päivää aiemmin.

Finaalissa voittajaksi viiden erän jälkeen selviytyi Ville Eskola voittamalla 3-2.
Pronssipelissä kohtasi Antto Mättänen ja Viola Joutsi ja voittajaksi selvityi Viola tuloksella 3-1.
U15 tytöt pelasivat vielä kolmiodraaman sijoituksista ja lopullinen järjestys oli Jemina, Roosa ja Aino.

Junnut Kaavio 2
Tämä oli uusi kaavio tänä vuonna, koska uusia kilpailevia junioreita on aloittanut viime aikoina useampia. Kahdessa lohkossa selvitettiin jatkopelit, jossa semifinaalissa pelasivat vastakkain Elina Heinikoski ja Noel Henrikssson sekä Stella Wiman ja Severi Stengård. Severi ja Stella pelasivat todella pitkän viisi eräisen ,jonka Stella lopulta vei 3-2.

Finaaliin meni Elina Heinikoski ja Stella Wiman. Siellä voiton vei lopulta selvästi Elina Heinikoski tuloksella 3-0.
Pronssipelissä voiton vei Severi Stengård voittamalla Noel Henrikssonin tuloksella 3-0.

Sijoista 5-6 pelasivat Iida Stengård ja Severi Jylli. Severi Jylli oli ensimmäisissä virallisissa kisoissa, ja peli on mennyt eteenpäin hienosti vaikka pelikokemusta on takana vasta puolisen vuotta. Pelissä Iida vei voiton 3-0.Avaa pdf klikkaamalla kutsua