Facebook
Twitter
In English

Heke Mustonen teki onnistuneen come backin jalkapöydän murtumisen jälkeen voittaen squashin perinteisen vuoden aloituskilpailun Lahti Openin. Loppuottelussa kaatui maajoukkueen kolmospelaaja Jami Äijänen niukasti 3-2 hyvätasoisessa taistelussa. Ottelu oli kaksijakoinen Äijäsen viedessä ensimmäisen ja kolmannen erän selvästi. Mustonen onnistui kuitenkin kääntämään kaksi viimeistä erää itselleen, molemmat 11-8, ja näin koko ottelun erin 3-2.

Hollolasta kotoisin oleva Mustonen mursi alkusyksystä jalkapöytänsä oheisharhoittelussa ja on ollut siitä lähtien poissa pelikentiltä. Nyt jalka näyttää kuitenkin parantuneen, mikä tietää hyvää alkuvuoden ammattilaisturnauksia ajatellen. Muutama vuosi sitten maailmanlistalla sijalla 35 majaillut Mustonen on vajonnut loukkaantumisen takia sijalle 174, mikä tietää vaikeuksia päästä pelaamaan palkintosummaltaan suurempia ammattilaisturnauksia. Tästä johtuen hollolalainen joutuu aloittamaan kipuamisen takaisin hieman pienemmistä turnauksista. Täydelliset tulokset tournamentsoftwaressa.

Avaa pdf klikkaamalla kutsua


Click the invitation for a pdf-version