Facebook
Twitter
In English

Märsky on osa squashpelaajan polkua

Taas on se aika vuodesta kun lukuisat 9.-luokkalaiset pohtivat jatkoa ja samoin kuin muutkin urheilijanalut, myös squashpelaajat puntaroivat eri vaihtoehtoja. Yhteishaku on tänä vuonna avoinna 20.2.-13.3. ja sitä kautta nuoret hakevat haluamiinsa oppilaitoksiin.

Yhteishaussa on mukana myös Mäkelänrinteen Urheilulukio, joka muodostaa erittäin tärkeän osan squashpelaajan polkua Squashliiton valmennusjärjestelmässä. Keskittäminen on tärkeä palanen nykyaikaista urheiluvalmennusta ja pienessä lajissa, kuten squash, tämä on ainoa vaihtoehto järjestää motivoituneille ja lahjakkaille pelaajille parempi kehittymisympäristö, jossa kasvaa squashpelaajaksi opiskelun kärsimättä. Märsky on iso osa Squashliiton Harjoittelukeskusta ja sen avulla nuorelle urheilijalle voidaan taata paras mahdollinen kokonaisvaltainen tuki kehittymiseensä.

Squashliitto suosittelee pelaajia ja heidän vanhempiaan harkitsemaan ja hakemaan Märskyyn, mikäli pelaaja haluaa yltää potentiaaliinsa. Lisätietoja Märskystä löydät täältä: www.marsky.fi

Jos on kysyttävää, otathan yhteyttä Squashliiton nuorisopäällikkö Tomi Niinimäkeen: tomi.niinimaki@squash.fi tai 0400 876 880