Facebook
Twitter
In English

Suomi lähettää joukkueen alle 19-vuotiaiden EM-kisoihin Bielsko Bialaan Puolaan. Kisoissa pelataan sekä henkilökohtainen että joukkuekilpailu. Henkilökohtaiseen kilpailuun suomalaisista lähtevät Milla Uusitalo, Saana Valasma, Joel Jalovaara, Elias Korhonen ja Samuli Niskala. Joukkuekisa pelataan ”2 poikaa, 1 tyttö” -formaatilla ja Suomea siinä edustavat Joel Jalovaara, Samuli Niskala, Elias Korhonen, Milla Uusitalo ja Iida Takaluoma.

”Meillä on aika lailla sama joukkue kuin vuosi sitten ja pelaajat ovat kehittyneet hyvin. Uskoisin, että meillä on joukkueena realistiset mahdollisuudet 10 parhaan joukkoon. Henkilökohtaisessa kisassa odotan kaikilta vähintään oman tasonsa pitämistä ja tietysti myös hieman venymistä.” maajoukkuevalmentaja Tomi Niinimäki arvioi. Kilpailut alkavat henkilökohtaisella kaaviolla 24.3. ja joukkuekisa pelataan heti sen perään.