Facebook
Twitter
In English

Me Squashliitossa haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja varmistaa, että voit nauttia palveluistamme tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on myös kertoa jäsenseuroillemme ja heidän jäsenilleen mahdollisimman avoimesti ja selkeästi, mitä henkilötietoja keräämme toimintaamme varten, miten tietoja käytetään ja kenen kanssa ne jaetaan.

Teemme Tietosuojakäytäntöömme muutoksia, jotka tulevat voimaan 25.5. Muutokset noudattavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (josta käytetään myös lyhennettä GDPR) vaatimuksia, joiden tavoitteena on lisätä läpinäkyvyyttä.

Uusitussa selosteessa tietosuojakäytännöstämme pyrimme kertomaan selkeästi henkilötietojen keräämiseen ja käyttämiseen liittyvistä toimistamme sekä siitä, miten suojaamme henkilötietojasi. Nyt tekemämme muutokset selkeyttävät Tietosuojakäytäntöämme entisestään. Lisäksi annamme lisätietoja seuraavista aiheista:

  • tietosuojaan liittyvät oikeutesi ja niiden käyttäminen
  • miten keräämme, käytämme, jaamme ja suojaamme henkilötietojasi
  • lailliset perusteemme henkilötietojesi käsittelylle.

Jos sinulla on tästä kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä: squash.office@squash.fi

Kiitos, että pelaat, nautit, kannatat, seuraat tai olet tavalla tai toisella kiinnostunut squashista.