Facebook
Twitter
In English

Hyvät Squashliiton Jäsenet,

Olemme talven aikana etsineet vaihtoehtoja viedäksemme toimintaamme eteenpäin erityisesti jäsenhankinnan, jäsenpalveluiden, tiedottamisen ja kilpailemisen osalta. Suomen Squashliitto on lukuisten muiden maiden tavoin käyttänyt tähän asti melko perinteisiä työkaluja kuten Tournament Softwarea, www-sivuja ja sähköpostia. Viestinnän ja erilaisten toimintojen sekä palveluiden käytettävyyden vaatimukset ovat kuitenkin muuttuneet radikaalisti viimeisten 10 vuoden aikana ja SSqL on nyt reagoimassa tähän.

Parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui amerikkalainen palveluntarjoaja Club Locker. CL on monipuolinen työkalu, joka tulee helpottamaan lajin harrastamista ja toimimista squashympäristössä. CL tuo tehokkaita apuvälineitä niin hallinpitäjille, seurojen toimihenkilöille, valmentajille, pelaajille, harrastajille, huippupelaajille – kaikille. Toisin kuin aiemmat ratkaisut, CL on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön, mikä tuo aivan uusia mahdollisuuksia esimerkiksi kilpailuihin. CL on jo käytössä Englannissa, USA:ssa, Kanadassa ja Maailman Squashliitossa (WSF) ja se on nopeasti leviämässä globaaliksi palveluksi.

Saadaksesi yleistä lisätietoa Club Lockerista, mene osoitteeseen http://docs.clublocker.com/. Club Lockerin yksityisyyden suojaan voit tutustua täällä.

SSqL ottaa Club Lockerin käyttöön elokuun loppupuolella, juuri ennen kilpailukauden alkua. Infoamme käyttöönoton etenemisestä tiedotuskanavissamme.

Lisätietoja Club Lockeriin liittyen: mika.monto@squash.fi

Terveisin,

Suomen Squashliitto ry