Facebook
Twitter
In English

Malmössä pelattava Nordic Junior Open lähestyy ja ilmoittautumisaika umpeutuu tämän viikon perjantaina 7.9. Kilpailu on yksi kolmesta ulkomailla pelattavasta ESF:n juniorikilpailusta, joita Squashliitto suosittelee. SSqL lähettää kilpailuun valmentajan, mikäli osallistujia on riittävän paljon.

Ilmoittautuminen tehdään omatoimisesti osoitteessa:

http://www.nordicjunioropen.com

Muista ilmoittaa osallistumisestasi sähköpostitse myös Squashliittoon: tomi.niinimaki@squash.fi

NJO on lähimpänä Suomea oleva suuri kansainvälinen juniorikilpailu. Sinne on hellpoa ja kohtuuhintaista matkustaa ja paikka on turvallinen sekä kisajärjestelyt todettu toimiviksi. Osallistuminen on erittäin suositeltavaa kaikille, jotka pelaavat lajia kilpailumielessä ja tarvitsevat kansainvälistä kisakokemusta ja kovia pelejä.