Facebook
Twitter
In English

Finaaliraportti

Semifinaaliraportti

Puolivälieräraportti

Toisen päivän raportti

Ensimmäisen päivän raportti löytyy täältä.

Remeo Openin kaavio ja otteluajat löytyvät täältä.

LiveStriimi löytyy täältä.

Otteluiden reaaliaikainen seuranta löytyy täältä.

Helsingissä Talihallissa järjestetään tällä viikolla squashin 11000$ ammattilaisturnaus Remeo Open. Suomalaisista on mukana koko maamme parhaimmisto, Olli Tuomisen johdolla. Suomen ykköspelaaja Tuominen lähtee turnaukseen ykkössijoitettuna, mutta taso on kova. Kaavion alapuolella kakkossijoitettuna on Espanjan kakkospelaaja Iker Pajeres ja kolmossijoitettuna Intian maajoukkuepelaaja Mahesh Mangaonkar.

Muista suomalaisista juuri Russia Openin voittanut Jami Äijänen aloittaa turnauksensa Portugalin Claudio Pintoa vastaan. Veli Miko Äijäsen ensimmäisen kierroksen vastus on Englannin Tom Walsh, jonka Miko kukisti viime viikolla Moskovassa niukasti 3-2. Ensimmäisen kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista on Henrik Mustosen ja Matias Tuomen kohtaaminen. Mustonen tekee come backia loukkaantumiskierteen jäljiltä ja huhut kertovat, että hollolalainen on kovassa nousukunnossa. Suomen alle 19-vuotiaiden ykkönen Samuli Niskala pelaa tähän asti isoimman ammattilaisturnauksensa. Ensimmäisen kierroksen vastus on Englannin Nick Mulvey.

Turnaus alkaa keskiviikkona klo 12 ja ensimmäisenä päivänä lasikopissa nähdään seitsemän suomalaista. Ykkössijoitettu Tuominen aloittaa pelinsä torstaina suoraan toiselta kierrokselta. Mukana on pelaajia kahdeksasta maasta ja voittaja saadaan selville sunnuntaina klo 16 alkavassa loppuottelussa. Viikonloppuna Talihallilla on vipinää, kun kansainvälinen juniorikisa Finnish Junior Open pelataan perjantaista alkaen.