Facebook
Twitter
In English

Kauden 2016 – 2017 lisenssit ovat nyt myynnissä.

SSqL:n alaiseen kilpailuun ja Squash-liigaan osallistuvalla pelaajalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi. Lisenssikausi alkaa 1.9. ja päättyy 31.7.

Lisenssivaihtoehdot ja -hinnat 2016-17

LUNASTETUT LISENSSIT

OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppanit

Lisenssin lunastamiskäytäntö helpottuu. Nyt nekin, jotka haluavat ns. vakuutuksettoman lisenssin voivat lunastaa sen helposti netissä.

Osoite, josta lisenssi lunastetaan on: https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=14891

HUOM! Lisenssin osto ei vaadi kirjautumista. Vaikka alussa kysytäänkin Sportti-id:tä ja salasanaa, voit siirtyä suoraan täyttämään henkilötietojasi. Kirjautumistunnukset ovat myöhempää käyttöä varten, jolloin kirjautumalla verkko-ostoon (verkko-oston kirjautumisosoite on sama kuin lisenssin osto-osoite) näet Sporttirekisterissä olevat tietosi ja voimassa olevan lisenssin. Sportti-id ja salasana lähetään automaattisesti sähköpostiisi, mikäli lisäät sähköpostiosoitteen henkilötietoihisi.

Jos lunastaa lisenssin ilman vakuutusta on lisäksi toimitettava vakuutustodituskopio (muun kuin OP Vakuutuksen) Squashliiton toimistoon (Radiokatu 20, 00240 Helsinki tai sähköpostilla squash.office[at]squash.fi).
Todistuksesta on käytävä ilmi, että vakuutus kattaa liiton tai seuran järjestämissä kilpailuissa sattuneet tapaturmat. Huom! Normaali vapaa-ajanvakuutus ei pääsäntöisesti kelpaa. Varmista asia omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Kertalisenssikaavakkeen saat tästä pdf-tiedostona.