Facebook
Twitter
In English

Jami Äijänen voittoon
Järvenpää Squashia edustava Jami Äijänen vei squashin Nordic Junior Openin alle 19-vuotiaiden sarjan voiton. Jami kukisti finaalissa veljensä Mikon suoraan kolmessa erässä.
Täydelliset tulokset löytyvät Tournamentsoftwaresta.

Finaalipaikka ja turnausvoitto oli Jamin ensimmäinen super-series -tason kilpailuissa. Myös Miko oli ensimmäistä kertaa finaalissa alle 19-vuotiaiden sarjassa.
Muista suomalaisista tytöt alle 19-vuotiaissa Kuopion Riina Koskinen oli 5. ja HSRC:n Maarit Ekholm 10. Tytöt alle 17-vuotiaissa ESRC:n Nea Falck oli 7., Kuopion Henrietta Huuhka 9. ja ESRC:n Sanna Koivumäki 10. Pojat alle 17-vuotiaissa Mikkelin Mirko Muukkonen oli 11., ESRC:n Sebastian Lilja 23. ja ESRC:n Mika Laakkonen 30. Tytöt alle 15-vuotiaissa Oulun Milla Uusitalo oli 13. Pojat alle 15-vuotiaissa Kuopion Ville Koskinen oli 18. ja Porin Atte Stengård 19. Tytöt alle 13-vuotiaissa Viola Joutsi oli 12. ja Kamilla Stengård 13 – molemmat Porista. Täydelliset tulokset löytyvät täältä (linkki!).


Suomalaiset veljekset tekivät historiaa
Järvenpää Squashia edustavat Jami ja Miko Äijänen tekivät suomalaista squash-historiaa selvittämällä tiensä poikien alle 19-vuotiaiden loppuotteluun squashin Nordic Junior Openissa Malmössä.

Miko voitti semifinaalissaan Ranskan kakkossijoitetun Enzo Coriglianon tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2. Jami päihitti omassa semifinaalissaan niin ikään ranskalaisen Benjamin Aubertin suoraan kolmessa erässä. Finaali veljesten välillä pelataan sunnuntaina klo 15.30 Suomen aikaa.

Muista suomalaisista parhaista sijoituksista taistelevat Riina Koskinen alle 19-vuotiaissa ja Nea Falck alle 17-vuotiaissa, molemmat sijoista 5-8. Yhteensä Malmössä kamppailee 16 suomalaista squash-lupausta eri sarjoissa alle 13-vuotiaista lähtien.