Facebook
Twitter
In English

Riina Koskinen on U19-sarjan ennakkoon kovimpia nimiä.

Riina Koskinen on U19-sarjan ennakkoon kovimpia nimiä.

Perjantaina alkavaan Suez Finnish Junior Openiin on ilmottautunut 81 pelaajaa, 8 eri maasta. Ohessa naisten osalta sarjoittain pientä ennakointia tulevasta. Miesten sarjojen ennakointia tiistaina.

Tytöt alle 19: Tyttöjen kuningatarluokkaan on ilmoittautunut 6 pelaajaa, kahdesta maasta. Tässä sarjassa ennakkosuosikkeina ovat viime vuoden Saksassa vaihto-oppilasvuotta viettäneet Riina Koskinen (SqK) ja Maarit Ekholm (HSRC). Molemmat pelasivat MM yksilö-ja joukkuekilpailun Hollannissa. Suomen joukkueeseen kuului myös Henrietta Huuhka (SqK), joka on suurin haastaja Riinalle ja Maaritille. Muita seurattavia pelaajia on Sanna Koivumäki (ESRC) ja Jenni Heikkilä (ESRC).

In girls under 19 is registered for 6 players, from the two countries. In this draw, the advance as favorites are last year’s German exchange students Riina Koskinen (FIN) and Maarit Ekholm (FIN). Both played the World Cup individual and team competition in the Netherlands. Finnish team also included Henrietta Huuhka (SqK), which is the biggest challenger to Riina and Maarit. Other players have to be followed are Sanna Koivumäki (ESRC) and Jenni Heikkilä (ESRC).

Tytöt alle 17: Tyttöjen alle 17 luokkaan on ilmoittautunut 10 pelaajaa, joista kaikki on Suomalaisia. Sarja tulee olemaan hyvin tasaisen, mutta hienoiset ennakkosuosikit tähän sarjaan on Oulun Milla Uusitalo ja Espoon Katri Aalto-Setälä. Milla on korkeimmalla Euroopan ranking listalla tällä hetkellä ollessa 31. Silmällä kannattaa erityisesti pitää HSK:n Meeri Särkkää, joka on kehittynyt viime aikana hyvää vauhtia, myös Oulun Iida Takaluomalla ja Saana Valasmalla on hyvät mahdollisuudet yllättää.

Girls under 17 category has registered 10 players, all of them are from Finland. This Draw will be very exciting, but the favorites in this category are Milla Uusitalo and Katri Aalto-Setälä. Milla is the highest ranking player, at the moment she is 31. Keep on eye Meeri Särkkä, she has evolved well in past months. Iida Takaluoma and Saana Valasma has also a good chance to surprise.

Tytöt alle 15: Vain 6 pelaajaa pelaa tässä sarjassa, jossa on osallistujia kahdesta maasta. Venäläinen Alesya Aleshina (RUS) tuo kovan vastustuksen suomalaisille. Aleshina oli äskettäin pelatuissa Pioneer Junior Cupissa ja Dutch Junior Openissa kolmas. Suomalaisilla tulee olemaan tiukkaa välien selvittelyä, koska tasoerot ovat vielä pieniä. Tiukimmat ottelut nähdään varmaan Heidi Salmen, Kamilla Stengårdin ja Viola Joutsin välillä.

Girls under 15 has only 6 players, with participants from the two countries. Russian Alesya Aleshina brings strong opposition to Finnish players. Aleshina played recently in Pioneer Junior Cup and the Dutch Junior Open and was third in both. The Finns will be a tough showdown, due to the level differences are still small. The hardest matches will be seen probably between Heidi Salmi, Kamilla Stengard and Viola Joutsi.

Tytöt alle 13: Tyttöjen alle 13 sarjaan ilmoittautuneita on 11, kolmesta eri maasta. Kuten poikien alle 13 sarjaan, niin tähänkään on vaikea asettaa ketään ennakkosuosikkia. Kentällä tullaan takuulla näkemään loppuun asti yrittämistä ja hienoa tsemppihenkeä. Silmällä kannattaa pitää Englantilaista Jasmine Tranteria, Espoon Jane Kotilaa sekä ja Oulun Nea Ollikaista Vilma Liikasta.

In girls under 13 there are 11 players, from three different countries. As boys under 13, it’s difficult to put anyone in the favorites. On the court will certainly see trying until to the end and enjoying playing squash. You should keep an eye on English Jasmine Tranter, Finns Jane Kotila, Nea Ollikainen and Vilma Liikanen.