Facebook
Twitter
In English

suez-mikoSuez Finnish Junior Openin ensimmäiset ottelut on jo julkaistu, joten jatketaan pohjustusta miesten sarjojen ennakoinneilla.

Pojat alle 19: Poikien kuninkuusluokkaan on ilmoittautunut 8 pelaajaa, kolmesta eri maasta. Suurimpina ennakkosuosikkeina sarjaan lähtee Miko Äijänen (JSK) ja Yannik Omlor (GER). Järvenpäässä asuva Äijänen on tällä hetkellä Euroopan rankingilla 6 ja Suomen rankingilla valioluokan 7. Miko aloittaa kilpailu urakkansa jo aikaisemmin viikolla SUEZ Helsinki Summer Challengerin karsinnoissa. Stuttgartissa asuva Omlor on tällä hetkellä Euroopan rankingilla 22. Yannik oli viimeksi pelaamassa Suomessa vuonna 2013, myös BU19 sarjassa. Suurimpia haastajia näille kahdelle on Javed Ali (ESRC) ja Mirko Muukkonen (MiSQ).

In Boys under 19 has registered 8 players, three different countries. The biggest favorites are Miko Äijänen (FIN) and Yannik Omlor (GER). Äijänen who lives in Järvenpää is currently the ranking 6 in Europe and in Finland ranking is 7. Miko will start playing in SUEZ Helsinki Summer Challenger qualifiers in the same week. Omlor lives in Stuttgart and is currently the ranking 22 in Europe. Yannik was last time playing in Finland in 2013, in the BU19. The biggest challengers for these two are Javed Ali (FIN) and Mirko Muukkonen (FIN).

Pojat Alle 17: Poikien alle 17 luokkaan on ilmoittautunut 13 pelaajaa, viidestä eri maasta. Euroopan rankinglistaa tarkastellessa korkeimmalta löytyy Tobias Weggen (GER), joka on tällä hetkellä 9. Tobias asuu Paderbornissa, jossa Riina ja Maarit GU19 luokasta olivat vaihdossa. Seuraavat haastajat Weggenille ovat Suomen Samuli Niskala (81), Norjan Gard Aasness (82) ja Venäjän Pavel Shcherbina (92). Mutta myös muut ulkomaalaispelaajat pystyvät sekoittamaan hyvin pakkaa, joten heitä kannattaa myös seurata!

In boys under 17 category has registered 13 players from five different countries. Highest in the European ranking list is Tobias Weggen (GER), which is currently 9. Tobias lives in Paderborn, where Riina and Maarit GU19 categories were studying. The following challengers to Weggen are Finnish Samuli Niskala (81), Norwegian Gard Åasnes (82) and Russian Pavel Shcherbina (92). But also the other players are able to mix well to compress, so it is advisable also to follow them!

Pojat alle 15: Kisojen isoin sarja 15 pelaajallaan, jotka ovat viidestä eri maasta. Tämäkin sarja tulee olemaan hyvin tasainen, mutta sarjan kaksi ennakkosuosikkia on Suomalaiset Ville Koskinen (SqK) ja Atte Stengård (SquNa). Koskinen ja Stengård pelasivat Suomen alle 15 joukkueessa, kun joukkue EM-kilpailut pelattiin Portugalissa. Haastajia löytyy tästä sarjasta monia, Kirill Belov (RUS), Elias Korhonen (ESRC) ja Marcus Tranter (ENG).

Boys under 15 is biggest category in this competition, which has 15 players and they are from five different countries. Again, this category is going to be very close, but two favorites are Finns Ville Koskinen and Atte Stengård. Koskinen and Stengård played under 15 Finnish team when the team European Championships was played in Portugal. There are many challengers and here are few that you should follow, Kirill Belov (RUS), Elias Korhonen (FIN) and Marcus Tranter (ENG).

Pojat alle 13: Sarjaan on ilmoittautunut yhteensä 12 pelaajaa, kolmesta eri maasta. Ennakkosuosikkia on tässä sarjassa vaikea sanoa, koska kaikki ovat hyvin tasaisia. Mutta merkille pantavia pelaajia tässä sarjassa on Norjan Nicolai Bö, Oulun Oskari Laitinen ja Johannes Hilli sekä Espoon Ville Ruismäki. Kannattaa kuitenkin silmäillä muitankin pelaajia, koska hyvin tasainen sarja tullaan näkemään!

In boys under 13 there are a total of 12 players, from three different countries. Favourites in this category are difficult to say, because all are very close each other. But the notable players in this series is Norwegian Nicolai Bö, Finns Oskari Laitinen, Johannes Hilli and Ville Ruismäki. However, you should also notice the other in the players, because the category will be very close!

Squash Finland seuraa molempia turnauksia tiiviisti niin Facebookissa, Twitterissä kuin täällä nettisivuillakin.suez-miko