Facebook
Twitter
In English

Squash Jussit järjesti Seniorien SM-kilpailut upeassa Squash & Bowling Centerissä Seinäjoella.
Mitalisteiksi eri sarjoissa leivotttiin seuraavat:


M35: 1. Janne Järvinen ESRC, 2. Marko Suistomaa MiSq, 3. Marko Pääkkönen TSSqN45: 1. Raila Luhtala ESRC, 2. Minna Mäkelä SqJu, 3. Tiina Koivu ESRCM45: 1. Anssi Määttänen TSSq, 2. Esa Naukkarinen KSQ, 3. Juha Heinonen NääsSqM50: 1. Raimo Yliranta JSK, 2. Timo Ahlroos TSSq, 3. Kari Lehtola WSKM55: 1. Timo Tulonen HSRC, Tuomo Pohjamies ESRC, 3. Jukka Nummi NääsSqM60: 1. Esa Tuominen HSRC, 2. Jari Mether WSK, 3. Timo Laitinen HSRCM65: 1. Erkki Pyynönen NääsSq, 2. Jouko Järvi ESRC, 3. Jarmo Holm HSKM70: 1. Heikki Teräsvirta SalSi, 2. Eero Mäkinen NääsSq, 3. Lars Ekholm VSK

Täydelliset tulokset tournamentsoftwaressaAvaa pdf klikkaamalla kutsua