Facebook
Twitter
In English

Tulospalvelu tournamentsoftwaressa
Suomen ottelut

U17-JOUKKUE VOIMATON PUOLAN K√ĄSITTELYSS√Ą ūüáęūüáģūüáĶūüáĪ
Myös U17-joukkueen pelit EM-turnauksessa päättyivät tappioon. Päätöspelissä Puolan kohdannut joukkue ei pystynyt kuin ajoittain haastamaan vastustajiaan.

Koskisen Villen esitys jäi hyvin vaisuksi eikä kisojen aikana löytynyt pelikuvio löytynytkään enää tähän peliin. Ajatus oli hukassa ja pallot keskellä, eikä liikkumiseenkaan saatu tarvittavaa terävyyttä, joten ottelu karkasi nopeasti Puolalle.

Samuli Niskala pääsi seuraavaksi kentälle. Samuli on kivenkova taistelija eikä jälleen kerran antanut tippaakaan periksi. Nyt vain peliin tuli liikaa virheitä ja viimeisessä erässä puhti yksinkertaisesti loppui kesken. Näin ollen 0-3 tappio Samulille ja otteluvoitto Puolaan.

Tyttöjen merkityksetön ottelu pelattiin paras kolmesta. Siinä Kamilla Stengård pelasi ainakin ensimmäisessä erässä turnauksen parasta peliään muttei kuitenkaan voinut paremmalleen mitään.

Näin ollen U17-joukkueen sijoitukseksi tuli 14. Sijoituksen parantaminen oli joukkueen tavoite, ja nyt alkuperäisestäkin sijoituksesta jäätiin yksi sija. Nyt on valmentajan ja joukkueen mietittävä missä mentiin vikaan ja samalla siirrettävä katseet tulevaisuuden haasteisiin.

Joukkueen vahvuuteen tietysti vaikutti suurelta osin Elias Korhosen sydänpussin tulehdus ja tästä johtuen kova kuormitus Villelle ja Samulille. Samuli Niskala pelasi turnauksessa 6 ottelua seitsemästä ja Ville Koskinen puolestaan täydet seitsemän. Selittelyllä ei kuitenkaan voiteta otteluita vaan kovalla harjoittelulla, joten selitykset sikseen.

U15-KISAT P√Ą√ĄTTYIV√ĄT PETTYMYKSEEN ūüáęūüáģūüáßūüá™

Enempää venymisiä ei suomalaisilta päätöspäivänä nähty. Belgia tuli kovalla vaihteella heti päälle eikä jättänyt Suomelle minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Pojat pelasivat ottelunsa ensin ja selkeä kisaväsymys näkyi Ville Ruismäen ja Oskari Laitisen otteissa. Kunnollista henkistä syttymistäkään ei enää valitettavasti löytynyt ja molemmat pojat kokivat selkeät 0-3 tappiot.

Tyttöjen merkityksettömässä ottelussa Roosa Joutsi pelasi taas todella pirteästi muttei voinut mitään ylivoimaiselle vastustajalle. Roosalla on vielä kaksi seuraavaa vuotta aikaa pelata nämä kisat, joten kahden vuosta päästä kentällä nähdään aivan eri Roosa, mikäli Roosa tuolloin selvittää tiensä joukkueeseen.

U15-joukkueen lopullinen sijoitus näin ollen 12. Parannusta alkuperäiseen sijoitukseen tuli 4 sijaa! Tähän voivat pelaajat olla erittäin tyytyväisiä!


Viola Joutsin ja Ville Koskisen voitoilla Israel nurin
U17-joukkue otti tärkeän 2-1 voiton Israelista hetki sitten päättyneessä ottelussa. Voitto ottelusta tarkoittaa pääsyä huomiseen päätösotteluun sijoista 13-14. Näin ollen voitto huomenna toisi Suomelle alkuperäisen sijoituksen.

Vaikka sijoituksen parantaminen jäikin haaveeksi tällä kertaa, niin tämän päivän otteisiin täytyy olla tyytyväinen. Samuli Niskala teki täyden päivätyön sillä Israeliakin vastaan ottelu venyi viidenteen erään. 0-2 asemasta loistava kiri 2-2 tilanteeseen, mutta valitettavasti puhti loppui kuitenkin kesken ja ottelu karkasi Israelille. Samuli ehti levätä reilun tunnin tätä ottelua ennen eli siihen nähden uskomaton suoritus Samulilta. Voi sanoa, että Samuli antoi itsestään kentälle aivan kaiken. Enempää ei voi vaatia.

Ennen Samulin ottelua Viola Joutsi oli jo ottanut tärkeän 3-0 voiton tulisieluisesta israelilaistytöstä. Vaikka vastustaja kiukutteli läpi ottelun ja käytti pallojen välissä luvattoman paljon aikaa niin Viola pystyi hienosti pitämään päänsä kylmänä ja pelaamaan omaa vahvaa peliään. Näin ollen ottelun ratkaisu siirtyi jälleen Ville Koskisen harteille.

Loistavaan vireeseen äitynyt Ville aloitti ottelun vahvasti alusta alkaen ja pelasi kovalla itseluottamuksella ja asenteella. Ensimmäinen erä Villelle 11-9. Vastustajassa näkyi erän päätyttyä valtavia turhautumisen merkkejä. Tämä osoittautuikin todeksi, sillä toisen erän muutaman nopean pisteen jälkeen vastustajan kasetti meni täysin nurin ja hän käytännössä luovutti ja käveli erän loppuun. Näin ollen helppo erä Villelle ja 2-0 eräjohto. Kolmas erä jatkui siitä mihin edellinen jäi. Ville pääsi ottelupallotilanteeseen pelaamalla itse loistavalla asenteella ja vastustajan löysäillessä. Muutaman ottelupallon ajan Villeltä hieman katosi ajatus mutta lopulta kuitenkin erä kotiin ja ottelu 3-0.

Israel siis tärkeästi nurin otteluvoitoin 2-1 ja huomenna vielä peli sijoista 13-14. Vastustaja tuohon otteluun on Puola.

Molemmille joukkueille tappiot Espanjaa vastaan
Samaan aikaan viereisillä kentillä pelatuissa Suomi-Espanja otteluissa ei kummassakkaan valitettavasti voitonjuhlia nähty.

U15-joukkue ei hyvästä taistelusta huolimatta kyennyt horjuttamaan vahvaa Espanjaa. Kaikille pelaajille 0-3 tappiot. Näin ollen huomiselle jää vielä yksi peli sijoista 11-12 Belgiaa vastaan.

U17-joukkueen pojat järjestivät varsinaisen jännitysnäytelmän. Kamilla Stengårdin hävittyä ensin tyttöjen pelissä selvästi 0-3 pääsi Samuli Niskala kapellimestariksi. Huikean taistelun jälkeen 3-2 voitto Samulille. Näin ollen ottelun ratkaisu siirtyi kakkospoikien otteluun. Ville Koskinen aloitti hieman tahmeasti ja hävisi kaksi ensimmäistä erää. Tämän jälkeen Villen kone lähti käyntiin ja pelikuvio löytyi ja tärkeä erävoitto Suomelle. Neljännessä hyvä vire jatkui ja peli eteni tasaisesti 8-8 tilanteeseen. Sitten kaksi harmittavaa pistettä Espanjalle ja samalla kaksi ottelupalloa. Ensimmäisen Ville selvitti hienosti. Toisessa sitten pitkän pallon päätteeksi liukastuminen ja sen ansiosta volleycrossi karkasi yli sivurajan ja harmittava tappio Espanjalle.

Näin ollen U17-joukkue ei tänä vuonna paranna sijoitustaan. Oma sijoitus on mahdollista säilyttää, mutta jäljellä olevat ottelut on pakko voittaa. Seuraavaksi vastaan astelee Israel.


Kreikasta ei vastusta U17-joukkueelle ūüí™
Viimeiseksi sijoitettu Kreikka ei pystynyt yllättämään suomalaisia alkusarjan päätösottelussa. Ensimmäinen otteluvoitto suomalaisille takasi paikan pelaamaan sijoista 9-16. Sijoitusta on siis vielä mahdollista parantaa.

Ykköspoikien ottelussa Samuli Niskala takoi taululle nopeasti 3-0 lukemat. Viola Joutsi joutui hieman vaikeuksiin selvästi jännittäessään, mutta hoiti homman kuitenkin rutiinilla. 3-0 voitto myös Violalle. Merkityksettömässä ottelussa Ville Koskinen näytti taivaanmerkit ja käytännössä murhasi vastustajansa (11-3, 11-0, 11-2).

Pelit U17-joukkueella jatkuvat huomenna sijoista 9-16. Mikäli sijoitusta haluaa parantaa, on ensimmäisestä jatkopelistä napattava voitto. Myöhemmin selviää, ketä tuossa ottelussa tulee vastaan.

SVEITSI ODOTETUN KOVA

U17-joukkue jatkaa toistaiseksi ilman voittoja, kun Sveitsi näytti neljänneksi sijoitetun mallia ja tyrmäsi Suomen täysin.

Elias Korhonen pääsi turnauksessa ensimmäistä kertaa kentälle. Aamupuhde jäi tällä kertaa ensimmäistä erää lukuunottamatta vaisuksi ja vakava sairastaminen ennen kisoja näkyi pelikunnossa selvästi. Selkeä 0-3 tappio Eliakselle.

Tyttöjen pelissä Kamilla Stengård löysi pelirohkeutta ja terävyyttä, muttei mahtanut mitään isokokoiselle sveitsiläiselle. Tämäkin ottelu 0-3.

Ville Koskinen pelasi merkityksettömässä ottelussa todella pirteästi. Kisojen avauspelissä Ruotsia vastaan Villen pelin ajatus oli aivan hukassa, mutta sen jälkeen Ville on pystynyt parantamaan joka pelissä. Terävää tekemistä ja taisteluasennetta viimeiseen asti, mutta kuitenkin 0-3 tappio. Tärkeää on kuitenkin, että Ville on löytänyt suoraviivaisen tekemisen. Pikkaisen lisää malttia ratkaisuihin niin voittoja tulee vielä useampi näissä kisoissa!

Iltapäivällä sitten vielä viimeinen ottelu Kreikkaa vastaan. Jos joukkue haluaa mahdollisuudet sijoituksensa parantamiseen, on Kreikka voitettava.

U17-joukkue jatkaa toistaiseksi ilman voittoja, kun Sveitsi näytti neljänneksi sijoitetun mallia ja tyrmäsi Suomen täysin.

Elias Korhonen pääsi turnauksessa ensimmäistä kertaa kentälle. Aamupuhde jäi tällä kertaa ensimmäistä erää lukuunottamatta vaisuksi ja vakava sairastaminen ennen kisoja näkyi pelikunnossa selvästi. Selkeä 0-3 tappio Eliakselle.

Tyttöjen pelissä Kamilla Stengård löysi pelirohkeutta ja terävyyttä, muttei mahtanut mitään isokokoiselle sveitsiläiselle. Tämäkin ottelu 0-3.

Ville Koskinen pelasi merkityksettömässä ottelussa todella pirteästi. Kisojen avauspelissä Ruotsia vastaan Villen pelin ajatus oli aivan hukassa, mutta sen jälkeen Ville on pystynyt parantamaan joka pelissä. Terävää tekemistä ja taisteluasennetta viimeiseen asti, mutta kuitenkin 0-3 tappio. Tärkeää on kuitenkin, että Ville on löytänyt suoraviivaisen tekemisen. Pikkaisen lisää malttia ratkaisuihin niin voittoja tulee vielä useampi näissä kisoissa!

Iltapäivällä sitten vielä viimeinen ottelu Kreikkaa vastaan. Jos joukkue haluaa mahdollisuudet sijoituksensa parantamiseen, on Kreikka voitettava.

Luxemburg kaatui! ūüáęūüáģūüáĪūüáļ

U15-joukkue hoiti viimeisen alkusarjaottelunsa Luxemburgia vastaan selvästi 3-0 ja varmisti näin ollen alkulohkon kakkospaikan kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Tämä tarkoittaa jatkopelejä sijoista 7-12. Sijoitus tulee siis varmuudella paranemaan eli yksi tärkeä tavoite on näin ollen saavutettu.

Ville Ruismäki aloitti ykköspoikien ottelussa vahvasti. Hyvä liike ja fyysinen peli toi ensimmäisen erän vaivatta kotiin. Toisessa erässä ote hieman herpaantui, mutta jatkopalloilla erä Villelle. Kolmanteen erään löytyi jälleen mitta ja maltti ja näin ollen ottelu Suomelle 3-0.

Tyttöjen pelissä Roosa Joutsi löysi loistavan pelivireen ja taisteli mahtavalla asenteella jatkopalloilla ensimmäisen erän itselleen 12-10. Toinen erä jatkui yhtä tiukkana ja lopulta kovan taistelun jälkeen 17-15 erä Roosalle. Kolmannessa erä fokus vähän katosi ja virheitä tuli liikaa ja erä karkasi vastustajalle. Neljännessä löytyi taas päättäväinen ja keskittynyt Roosa ja homma kotiin. Samalla Roosalle maajoukkueuran ensimmäinen otteluvoitto. Onnea Roosa!

Merkityksettömässä ottelussa oli vielä Oskari Laitisen vuoro hypätä kentälle. Selvästi heikompi vastustaja oli avuton Oskarin käsittelyssä. Oskari teki sen mitä piti eli pelasi keskittyneesti ja antamatta yhtään armoa. Tuloksena kolmen pisteen menetys koko ottelussa.

U15-joukkue jatkaa kisataivaltaan huomenna tosiaan sijoista 7-12. Kympin sakkiin seuraava tavoite!


RANSKA LIIAN KOVA ūüáęūüáģūüáęūüá∑

Neljänneksi sijoitettu Ranska ei jättänyt Suomen joukkueelle minkäänlaisia mahdollisuuksia vaan otti selvän 3-0 voiton suomalaisista.

Oskari Laitinen oli ainoa, joka pystyi kiusaamaan vastustajaan nappaamalla yhden erävoiton. Ville Ruismäki pelasi hyvän ensimmäisen ja kolmannen erän, mutta vastus oli tällä kertaa liian kova. Roosa Joutsi antaa Euroopan kärkitytöille 2 vuotta ikätasoitusta ja tässä ottelussa tuo ero näkyi niin, että kotiinviemisiksi jäi yksi piste.

Huomenna U15-joukkue pelaa vielä viimeisen alkulohko-ottelun Luxemburgia vastaan. Voitto tuosta ottelusta tarkottaisi jatkopelejä sijoista 7-12.

Tsemppiä viimeiseen peliin!

SKOTLANTI MURSKASI U17-JOUKKUEEN MAHDOLLISUUDET 8:N PARHAAN JOUKKOON

U17-Joukkue ei pystynyt U15-joukkueen temppuun eli Skotlannin kaatoon iltapelissään. Skotlanti ei jättänyt Suomelle mahdollisuuksia ja iski taululle ylivoimaiset 3-0 lukemat.

Ykköspoikien pelissä Samuli Niskalalla ei ollut nokan koputtamista kivenkovaa Alasdair Prottia vastaan. Samulin mukaan lähti vaivaiset 5 pistettä.

Kakkospoikien pelissä Ville Koskinen löysi loistavan vaihteen ja vei ensimmäisen erän 13-11. Tämän jälkeen peliä alkoivat vaivata liiat virheet ja ottelu lipesi Skotlantiin 1-3. Näin ollen otteluvoitto Skotlantiin.

Tyttöjen pelissä Viola Joutsi lähti päättäväisesti haastamaan Skottia, mutta jäi lopulta ilman minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Huomenna U17 kohtaa vielä neljänneksi sijoitetun Sveitsin ja häntäpäähän sijoitetun Kreikan. Mahdollisuudet 8:n joukkoon ovat käytännössä jo menneet. Jos mielii pelaamaan sijoista 9-16 niin Kreikka täytyy hoitaa.


Skotlannin pojat paperia ‚úāūüďĄ

U15 joukkue avasi oman kisaurakkansa aamupäivän pelissä 9. sijoitettua Skotlantia vastaan. Suomen pojat antoivat myrskyvaroituksen kisakunnostaan ja molemmat, sekä Ville että Oskari hoitivat omat pelinsä komeasti kotiin 3-1!

Tämä tarkoitti sitä, että tyttöjen pelillä ei tuloksen kannalta enää ollut merkitystä, vaan Suomi avasi kisat komealla voitolla! Joukkueen itseluottamukselle voitto oli tärkeä boosti ja vahva osoitus siitä, että joukkue kuuluu 10. parhaan joukkueen joukkoon.

Tyttöjen pelissä maajoukkueuransa avanneella Roosalla ei ollut jakoa skottien kovaa Orla Youngia vastaan.

U15 joukkueen kisaurakka jatkuu iltapäivällä Ranskaa vastaan. Voitosta nautitaan hetki, mutta keskittyminen käännetään Ranska-otteluun nopeasti.

RUOTSI LIIAN KOVA U-17 JOUKKUEELLE ūüáęūüáģūüáłūüá™

Tänään U17 jengin ensimmäinen vastustaja Ruotsi osoittautui liian kovaksi. Otteluvoitoissa länsinaapuri oli parempi 2-1.

Samuli Niskala hävisi oman pelinsä 0-3 Fritiof Jacobssonille (10-12, 5-11, 6-11). Ville Koskinen puolestaan väänsi huiman voiton erin 3-2 Teo Carlekenista (11-7, 11-7, 9-11, 9-11, 12-10). Näiden kahden ottelun jälkeen tilanne ottelusarjassa siis 1-1 ja tyttöjen ottelussa panokset olivat katossa.

Oli Kamillan Stengårdin vuoro päästä kehään, mutta valitettavasti Ruotsin Sara Mångberg oli auttamattomasti liian kova pala purtavaksi ja voitti ottelun 3-0 (11-2, 11-1, 11-1).

Seuraavaksi Suomen U17 joukkue kohtaa Skotlannin tänään klo 18.00 paikallista aikaa. Vastus kovenee toiseen otteluun joten tasoa on nostettava. Skotlanti-ottelussa pelaavat sama pojat, mutta Kamillan tilalle hyppää Viola Joutsi.


Team Finland on jälleen tien päällä ja tällä kertaa matkakohteena on Tsekin Praha.

Prahassa isketään huomenna käyntiin alle 15- ja alle 17-vuotiaiden joukkueiden Euroopan-mestaruuskilpailut. Suomi on mukana matkassa kahdella joukkueella. Alle 15-vuotiaiden joukkueessa pelaavat Ville Ruismäki, Oskari Laitinen sekä Roosa Joutsi ja alle 17-vuotiaiden joukkueessa palloa iskevät Elias Korhonen, Samuli Niskala, Ville Koskinen, Kamilla Stengård sekä Viola Joutsi.

Alle 15-vuotiaiden sarjassa Suomi on sijoitettu ennakkoon sijalle 16. Alkulohkon Suomen kanssa jakavat Ranska (4.), Skotlanti (9.) sekä Luxemburg (21.). Alle 17-vuotiaissa Suomen sijoitus puolestaan on 13. Alkulohkossa vastaan astelevat Sveitsi (4.), Skotlanti (5.), Ruotsi (12.) sekä Kreikka (21.).

Suomen alkusarjan otteluohjelma

Suomen joukkueiden kapteeneina toimivat Oskari Laitinen (U15) sekä Elias Korhonen (U17). Molempien joukkueiden valmentajana toimii Tommi Lind.

Tsemppi√§ Team Finlandille Prahaan!!’