Facebook
Twitter
In English

Kauden neljäs ja viimeinen Eliittiturnaus pelattiin 6-7.4.2019 Talihallissa. Miesten pääsarjassa voiton vei JSK:n Miko Äijänen, joka voitti loppuottelussa Ruotsin Erik Jakobssonin suoraan kolmessa erässä. Pronssiottelu käytiin kahden ”vanhan” konkarin kesken, joista HSRC:n Mika Monto löi KSQ:n Janne Järvisen erin 3-1.
Naisten loppuottelu oli hyvätasoinen, viihdyttävä ja jännittävä. ESRC Emilia Korhosta pidettiin hienosena suosikkina, mutta HSRC:n Riina Koskinen vei kaksi ensimmäistä erää. Korhonen kokosi kuitenkin itsensä ja tasoitti ottelun. Viidennessä erässä edettiin tasaisesti kaiken aikaa ja tilanteessa 10-9 Koskinen sai ottelupallon, jonka hän hävisi hepolla virheellä ja Korhonen vei lopulta erän 12-10 ja ottelun 3-2.
Pronssiottelussa SqK:n Henrietta Huuhka otti selvän 3-0 voiton HSK:n Meeri Särkästä.
Miesten 2-kaavion voitti ESRC:n Ville Ruismäki ja 3-kaavion OSK:n Harri Valasma.

Tulokset Club Lockerissa

Striimin tallennuksen Youtubessa

Miehet 1 PSA


2. Erik Jakobsson SWE, 1. Miko Äijanen JSK, 3. Mika Monto HSRC

Naiset 1 PSA


2. Riina Koskinen HSRC, 1. Emilia Korhonen ESRC, 3. Henrietta Huuhka SqK

Miehet 2


2. Janne Koskelin JSK, 1. Ville Ruismäki ESRC, 3. Veikko Herola SqK

Miehet 3


2. Timo Montell JSK, 1. Harri Valasma OSK, 3. Mika Leppänen JSK