Facebook
Twitter
In English

Maila- ja varustevalmistaja HEAD on lähtenyt tukemaan suomalaista juniorisquashia. Alle 13-vuotiaiden, eli nikkihiirten valtakunnallinen leiritysryhmä kulkee tästä eteenpäin nimellä ”HEAD-tiimi”.

HEAD-tiimin vastuuvalmentaja Tomi Niinimäki kommentoi asiaa seuraavasti: ”Meillä on Squashliitossa selkeä panostus nuorempiin, alle 13-vuotiaisiin pelaajanalkuihin. Saavuttaaksemme tavoitteemme olla Euroopan neljän parhaan joukossa kaikissa ikäluokissa vuonna 2024, meidän on saatava enemmän lapsia ja nuoria pelaamaan squashia laadukkaassa valmennuksessa. Se mahdollistaa uusien huippupelaajien syntymisen ja nuoret ovat valmiimpia pelaajia siirtyessään vanhempiin ikäluokkiin. Perusasioiden opettamiseen ja oivalluttamiseen on kiinnitettävä entistä suurempi huomio tulevaisuudessa.”

HEAD-tiimille järjestetään vuodessa kolme valtakunnallista suurleiriä ja useampi paikallisleiri, usein Jaffa Cupien yhteydessä. Tiimin toisena valmentajana toimii Niinimäen lisäksi Maarit Ekholm. Tiimiin voi hakea mukaan seuravalmentajan suosituksella tai vaihtoehtoisesti suoraan ottamalla yhteyden Tomi Niinimäkeen.