Facebook
Twitter
In English

4. päivän mediatiedote

3. päivän mediatiedote

1. päivän mediatiedote

Mediatiedote ennen kilpailujen alkua

Joukkueiden EM-kilpailut alkavat huomenna. Keskiviikosta lauantaihin pelattavat aikuisten joukkueiden EM-kilpailut pelataan Birminghamissa, Englannissa. Suomen molemmat joukkueet pelaavat 2-divisioonassa ja tavoittelevat sijoitusta kahden parhaan joukkoon ja nousua ylimpään 1-divisioonaan ensi vuodeksi.

Suomen naisten joukkueessa pelaavat Emilia Soini, Emilia Korhonen, Riina Koskinen ja Henrietta Huuhka, valmentajanaan Tomi Niinimäki. Miesten joukkueen muodostavat Olli Tuominen (pelaajavalmentaja), Miko Äijänen, Matias Tuomi, Kristian Rautiainen ja Jaakko Vähämaa. Joukkueenjohtajana toimii Matti Saarela.

Tulospalvelu ja livescoring Tournamentsoftwaressa.

Kisasivut osoitteessa: https://www.edgbastonpriory.com/etc2019/