Facebook
Twitter
In English

Suomen Squashliitto avaa maajoukkuevalmentajien haun seuraaviin (ikä-)ryhmiin:

  • Miehet + P19
  • Naiset + T19
  • U17
  • U15
  • U13
  • U11

Maajoukkuevalmentajan vastuulla on oman ryhmänsä kokonaisvaltainen toiminnan suunnittelu yhdessä Squashliiton toimiston kanssa, ja toteutus suunnitelman mukaan, sisältäen arvokisavalmennuksen, mikäli joukkue päätetään lähettää. Työstä maksetaan päivä-/tuntiperusteinen korvaus, joka neuvotellaan kunkin valmentajan kanssa erikseen. Huomaa, että joihinkin ikäryhmiin voidaan vastuuvalmentajan lisäksi valita myös apuvalmentaja. Haku apuvalmentajaksi tapahtuu tässä samalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si toiminnanjohtaja Mika Montolle 10.6. mennessä, mika.monto@squash.fi. Lisätietoja saa joko sähköpostilla tai soittamalla, 050 5839531, Mika Monto.