Facebook
Twitter
In English
Henkisen valmentamisen seminaari lähestyy
Mailapeliliitot järjestivät viime vuonna yhteisen valmennusseminaarin Talin Tenniskeskuksessa aiheena lasten ja nuorten hyvä harjoittelu. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 22.-23.2.2020. Helsingin Park Hotellissa ja aiheena on henkinen valmentaminen.
Seminaari sopii erinomaisesti kaiken tasoiselle squashpelaajille, -harrastajille ja -valmentajille. Seminaaria suositellaan lämpimästi myös pelaajien vanhemmille. Psyykkinen valmentaminen ja harjoittelu on noussut vihdoin arvostetuksi osaksi valmentautumista ja ihmisenä kehittymistä ja monet urheilijat ja valmentajat ovatkin sitä mieltä, että se on harjoittelun tärkein osa-alue.
Seminaarille mahtuu vielä mukaan ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.2.2020. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä:
Seminaari järjestetään yhteistyössä Suomen Valmentajat -järjestön kanssa. Suomen Squashliitto suosittelee järjestön jäsenyyttä ja sen avulla saa alennuksen jo tästä seminaarista.