Facebook
Twitter
In English

Suomen Squashliitto päivittää ohjeitaan harjoitus- ja valmennustoiminnasta Valtioneuvoston ja Olympiakomitean 4.5.2020 antamien ohjeiden perusteella.

31.5.2020 saakka ohjattu harjoitus- ja valmennustoiminta on sisätiloissa kiellettyä, eli seurojen ohjatut harjoitukset eivät voi vielä alkaa. Tällä hetkellä on linjattu, että 1.6.2020 alkaen harjoitus- ja valmennustoiminta voi alkaa myös sisätiloissa – lähikontakteja välttäen. Tämä ohje jättää paljon tulkinnanvaraa, ja Squashliiton toimisto selvittää asiaa Olympiakomitean kanssa.

Squashhallit ovat avautumassa vähitellen. Toivomme ja odotamme squashyhteisöltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Olympiakomitean ohjeistuksia.

Mika Monto
Toiminnanjohtaja
Suomen Squashliitto
0505839531
mika.monto@squash.fi