Facebook
Twitter
In English

Squashliiton toimisto on pohtinut yhdessä kilpailuryhmän kanssa squashliigan jatkoa, ja olemme tulleet seuraavaan lopputulokseen tulevien kierrosten suhteen.

  • Miesten ja naisten SM, Miesten 1-divisioona ja 3-divisioonan D-lohko: Normaalisti (näissä ei aikataulutettua kierrosta 23.1.).
  • Naisten 1-divisioona ja miesten 3-divisioonan A-lohko ja C-lohko: Tammikuun kierroksen peruminen ja otteluiden siirtäminen helmikuun ja maaliskuun kierroksille
  • Miesten 2-divisioonan länsilohko: Tammi- ja helmikuun kierrosten vaihtaminen päittäin niin, että 23.1. pelataan split-kierros HSRC:n ja Salon järjestäminä. MyyrSquash järjestää 27.2. kokonaisen kierroksen.
  • Miesten 2-divisioonan itälohko: Tammi- ja helmikuun kierrosten vaihtaminen päittäin.
  • Miesten 3-divisioonan B-lohko: Tammi- ja helmikuun kierrosten vaihtaminen päittäin niin, että tammikuussa pelataan split-kierros SalSi:n ja ESP:n järjestäminä. MyyrSquash järjestää helmikuussa kokonaisen kierroksen sunnuntaina 28.2.

Nämä päätökset on tehty sillä ajatuksella, että pystymme nyt tammikuussa pelaamaan split-kierrokset pienillä joukkuemäärillä ja toivomme, että helmikuussa pandemiatilanne on parempi. Meillä on vilpitön halu viedä liiga läpi mahdollisimman normaalisti – samalla ihmisten terveys ja viranomaissuositukset huomioon ottaen.

Liigaohjelma on päivitetty liigasivuille. Ottelut päivitetään Club Lockeriin ennen kierrosta.