Facebook
Twitter
In English

SSqL on tehnyt aikataulumuutoksia squashliigaan. Kaikki helmikuun ottelut on siirretty eteenpäin. Tarkastattehan oman joukkueenne loppukauden peliaikataulut täältä: www.squash.fi/?page_id=24729. Liigan nousu- ja putoamiskarsintapäivät siirtyvät kesäkuulle.

Elämme edelleen haastavia aikoja ja voi olla, että joudumme tekemään lisää aikataulumuutoksia tulevaisuudessa. Nyt mennään kuitenkin näillä, varmistus maaliskuun liigakierroksen pelaamisesta tehdään viimeistään 2 viikkoa ennen kierrosta.

Seuroille lähetettiin toissapäivänä Squashliiton hallituksen linjaukset kauden saattamisesta päätökseen. Niihin on tehty pieniä täsmennyksiä, löydätte ne tästä alta:

Aina mennään terveys edellä ja aluehallintovirastojen linjauksia noudattaen.
Normaalit korona-ohjeistukset käsihygieniasta, maskien käyttämisestä ja turvaväleistä ovat luonnollisesti voimassa.
Jos kauden jäljellä olevat liigaottelut pystytään viemään läpi niin, että turvavälit pysyvät ja kontaktien määrä on oman joukkueen lisäksi ainoastaan varsinainen pelivastustaja, niin pelejä suositellaan pelattavaksi. Kontaktien määrä pystytään oikeilla toimenpiteillä pitämään lajissamme hyvin vähäisenä verrattuna esim. joukkuepeleihin.
Toimisto ja kilpailuryhmä tulevat tekemään liiga-aikatauluihin tarvittaessa muutoksia. Jos jokin joukkue ei halua tänä aikana pelata liigapelejä, siitä ei anneta rangaistuksia.
Kansallisten kilpailujen suhteen järjestävä seura päättää, haluaako kilpailuja järjestää. Luonnollisesti myös tässä pätee kohdan 1 lauselma.
Toimisto seuraa tilanteen kehittymistä viikoittain ja informoi seuroja, jos Squashliiton hallituksen linjaus muuttuu.

Voimaa ja valoa!