Facebook
Twitter
In English

Välineet

Squashin harrastamiseen tarvitset mailan, pallon, vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Myös suojalasit ovat fiksu hankinta, koska lajissa liikutaan pienessä tilassa ja maila tai pallo voi joskus osua kasvoihin.
Halleilla ja seuroilla on yleensä tarjolla varusteita lainattavaksi tai vuokrattavaksi. Kysy aloittelijalle tai harrastajalle sopivaa mailaa ja palloja!
Squashmailoja on eripainoisia ja -muotoisia, ja osa niistä on suunnattu harrastajille. Lasten mailoissa on lyhyt varsi, ja ne ovat aikuisten mailoja kevyempiä.
Eri valmistajien pallovalikoima vaihtelee. Yleensä tarjolla on eri vaihtoehtoja pelaajien tason mukaan. Esimerkiksi Dunlopilla on omat pallotyyppinsä lapsille ja aloittelijoille (punainen ja oranssi, isompia ja pehmeitä), hiukan harrastaneille (sininen, isompi), kokeneemmille (musta, vähän kilpapalloa isompi) ja kilpailijoille (kaksipisteinen musta pallo). Wilsonin palloissa pisteen väri kertoo pallon pomppivuudesta. Lisätietoa löydät valmistajien nettisivuilta.

KOULUJEN VÄLINEET

Tilausosoite:
Urtava
Puh. 050 5686434
s-posti: myynti[at]urtava.fi

Tuotteet ja hinnat. kouluille sis. Alv 24%

Dunlop Squash minimailat:
– Dunlop Mini Squash fun 29€
Sopii alakoululaisille
– Dunlop Mini squash Play 35€

Pallot:
– Dunlop Fun 3 kpl pak 12,50€
Sopii jumppasaliin ja pihalle (ei riko ikkunoita) sekä aloittelijoille squashkentällä
– Dunlop Play 3 kpl pak 12,50€
Sopii aloittelijoille squashkentällä