Facebook
Twitter
In English

JokaPaikanSquash

JokaPaikanSquashissa pelipaikkana voi olla vaikkapa koulun liikuntasali tai piha. Palloa lyödään vuorotellen yhteen seinään – sivu- ja takaseiniä ei siis ole. Alarajan voi vetää teipillä seinään ja pelialueen lattiaan tai piirtää kepillä hiekkaan tai pallotella ilman rajoja.
”Tämä squashin kevytversio” sopii koulujen liikuntatunneille ja iltapäiväkerhoihin sekä kotipihoille. Se on kerännyt innokkaita kokeilijoita myös liikunta-alan messuilla. Videoita: www.mailapelit.fi

Voi aloittaa heittämällä omalla pallolla seinään ja ottamalla kiinni pompun jälkeen tai suoraan ilmasta. Kun heittely sujuu, otetaan mukaan mailat. Ensin lyödään yksin omalla pallolla, ja kun se sujuu, jatketaan pallottelulla kaverin kanssa lyömällä vuorotellen. Jotta pallo elää, kannattaa lyödä alhaalta yläviistoon noin pään korkeudelle seinään. Näin seinästä korkealta tuleva pallo pomppaa maasta riittävästi ja kaverilla on aikaa valmistautua lyöntiin.

JokaPaikanSquashia pelataan pehmeillä ja pomppivilla lastenpalloilla, jotka eivät riko ikkunoita. Suosittelemme palloksi punaista Dunlop Fun Mini Squash –palloa ja mailoiksi lasten Dunlop-mailoja.
Tarkemmin välineistä: www.squash.fi/?page_id=14158

Kiinnostuitko? Squashliitto lainaa mailoja ja palloja tapahtumaasi sekä auttaa etsimään ohjaajan. Ota yhteyttä Markku Hyrskeeseen: puh. 0400 468355, sähköposti: markkuhyrske[at]gmail.com

JokaPaikanSquash video