Facebook
Twitter
In English

Seuratapahtumien järjestäminen

Tutustu squashiin -päivä
Seura voi järjestää tutustumispäivän lapsille, nuorille, aikuisille tai ikääntyneille liikkujille – tai kaikille yhdessä. Paikalle kannattaa hankkia 2–3 ohjaajaa. Tehokas markkinointi painetussa, sähköisessä ja sosiaalisessa mediassa voi tuoda paikalle runsaasti innokkaita kokeilijoita.
Pohtikaa, mitkä ovat seurallenne sopivimmat kohderyhmät ja neuvotelkaa tapahtumasta halliyhtiön kanssa. Parhaimmillaan tutustumispäivä tuo uusia asiakkaita, joten halli saattaa lähteä mukaan järjestelyihin ja kustannuksiin (esim. ilmaiset kentät).
Koululuokkien vierailut
Koulujen lukukausien alussa liikunnanopettajat kannattaa kutsua tutustumaan luokkiensa kanssa squashiin. Ohjaajat on syytä miettiä hyvissä ajoin, koska koululaisvierailut ajoittuvat yleensä päiväsaikaan. Samaan yhteyteen on mahdollista sopia Squashliiton seurakäynti.
Squashseminaarit
Sidosryhmille voi järjestää silloin tällöin seminaaripäiviä pelailuineen. Jo parituntinen squashtapahtuma arki-iltana tai aamiaisaikaan kantaa hedelmää, kun ajankohta mietitään huolella ja tapahtuma markkinoidaan hyvin. Potentiaalisia kohderyhmiä ovat esim. sponsorit, kunnan liikuntaviranomaiset, liikunnanopettajat, paikallismedian edustajat ja muiden lajien seurat. Squashliitto on laatinut seurojen käyttöön seminaarimateriaaleja.
Harrastajakisat
Harrastajatkin kisaavat mieluusti, jos tapahtuma on heille räätälöity. Matalan kynnyksen kisoissa ei tarvita lisenssiä eikä välttämättä seurajäsenyyttäkään. Pelitapa voi joustaa virallisista säännöistä. Osallistumismaksu kannattaa miettiä niin, että se kannustaa mukaan (esim. 10 –20 euroa muutamasta ottelusta päivän aikana). Pohtikaa, mitä ekstraa voisitte järjestää kisatapahtuman yhteyteen: halliyhtiö saattaa haluta tarjota edullisia pelivuoroja tai -välineitä osallistujille, lämmittelyt ja venyttelyt voidaan tehdä yhdessä jne. Valmiit materiaalit – mm. seuran tapahtumista, kursseista, kenttävuoroista, tarjouksista – houkuttelevat osallistujia mukaan seuratoimintaan.